Je to fake profil vytvorený pár dní dozadu a rovno prispievanie do takejto témy, ale aspoň máte srandu no čo
Btw ja hľadám podsedlovú kapsičku, voľáky c**j mi ju ukradol keď som si ju odložil do jarku pred stúpaním, či to mám skúsiť inú tému? Ale ja JU fakt hľadám!!!!
kde inde chces davat svoju fotku, ked nie tu? ved si preto prisla sem, ci? alebo emailom?
na webe su skusennosti s fake profilmi, necuduj sa Ni_cky.
ale je taktiez problem sa velmi ukazovat, potom sa doternost zle zvlada.
tak ich sem nedavaj, treba si hladiet na svoje srdiecko. zahadzovat sa na web koli cudzim nie je vzdy dobre. a kto chce, a ma moznost, presvedci sa sam.
Som fake lebo mam vytvorený nick len dva dni? A to si ako na to prisiel ?
fake si preto, lebo mas nick 2 dni a hned prve komenty v zoznamke, vymyslas si a zahmlievas pri odpovediach... ako bolo napisane tits or gtfo... takych homosov je plny internet
ak sa sa najde niekolko doveryhodnych zien, prejavia sa, nemusi nic dokazovat, takto to moze tiez dopadnut- nedovera, kopance... no web skusennosti, sa opakujem, tu uz su.
tak im to teda nandej, nandej, nandej bejbe.
Martinapb, prislo dievca, hlada lasku a mne pripadalo jej usilie v tomto nezdare ako smutna etapa mladeho zivota. vies, obetou zakernej srandy som byval aj ja, ale ak je Ni_cky pravá, nebudem ju tu zhadzovat.
jej foku sem dal double, mozno si spravil prču, mozno nie. al je hambliva, musel ju nejako pohnut a ja to chapem, inac by ta jej fotka tam uz nebola.
nic netreba pisat. ak ale chces menovku, tak si napis svoje krstne meno, ak s tym nemas problem. ulozis fotku v nastaveniach profilu a hotovo.
mozno ma Martina lepsi nazor.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Btw ja hľadám podsedlovú kapsičku, voľáky c**j mi ju ukradol keď som si ju odložil do jarku pred stúpaním, či to mám skúsiť inú tému?
na webe su skusennosti s fake profilmi, necuduj sa Ni_cky.
ale je taktiez problem sa velmi ukazovat, potom sa doternost zle zvlada.
fake si preto, lebo mas nick 2 dni a hned prve komenty v zoznamke, vymyslas si a zahmlievas pri odpovediach... ako bolo napisane tits or gtfo... takych homosov je plny internet
Martinapb, prislo dievca, hlada lasku a mne pripadalo jej usilie v tomto nezdare ako smutna etapa mladeho zivota. vies, obetou zakernej srandy som byval aj ja, ale ak je Ni_cky pravá, nebudem ju tu zhadzovat.
jej foku sem dal double, mozno si spravil prču, mozno nie. al je hambliva, musel ju nejako pohnut a ja to chapem, inac by ta jej fotka tam uz nebola.
mozno ma Martina lepsi nazor.