To mi pripomina ako mi raz bolo total blbo. Sme v obchode chystali akciu som si meral teplotu a ze 39,3. Kolegyna mi dala nejaku tabletku v zivote som ten nazov nepocul a do hodky som mal 37,5 a vydrzali sme do tretej do rana makat.
Nemala nahodou taky maly znak mitsubishi, delfina atp? . Extaza: ))
Netreba to znásilňovať...
A ešte jedna veta pre -násťročných (platí asi tak do 30ky): mladý organizmus si nechá robiť všeličo a zdanlivo bez následkov. O pár rokov vám to ale spočíta aj s úrokmi. Takže vaše dnešné podrazíky voči nemu končiace výrokom "a je to v pohode" o 5-10-15 rokov už v pohode nebudú.
Na získanie formy po chorobe len jazdiť, jazdiť, jazdiť... Samozrejme s rozumom - ak bol výpadok dlhší, tak treba začať s objemom a vytrvalosťou a nie ísť s nadupancami na Babu.
Čítaj..aj medzi riadkami....ja som reagovala na to,ako sa nemôže zbaviť nádchy..forma z naparovania,to vyzerám na blbca
To mi pripomina ako mi raz bolo total blbo. Sme v obchode chystali akciu som si meral teplotu a ze 39,3. Kolegyna mi dala nejaku tabletku v zivote som ten nazov nepocul a do hodky som mal 37,5 a vydrzali sme do tretej do rana makat.
Na získanie formy po chorobe len jazdiť, jazdiť, jazdiť... Samozrejme s rozumom - ak bol výpadok dlhší, tak treba začať s objemom a vytrvalosťou a nie ísť s nadupancami na Babu.
nahodou to moze fungovat, kedze kamilky neliecia iba skludnuju dutiny a napomahaju pokozke mozno, takze cloveka to moze dostat do formy
Nechce sa mi viac reagovať...
No takychto, co si myslia, ze su ROBOCOPi a ze sa im nemôze nic stat mam najradsej. Nedavaj taketo "rady", lebo mladi sa toho chytia a po par rokoch /v lepsom pripade/ maju zo svojho srdca handru. A nehovorim to len tak, videl som chlapa, ako skolaboval pocas chripky na kopci a mal stastie, ze vôbec prezil. Za "odmenu" ma zakazanu vsetku velku zataz, takze na biku len pianko vedla hradze.
Po chorobe pridavat po malych davkach a hlavne sledovat pulz. Ak to dnes nejde - pôjde to mozno zajtra, plus vitaminy a oddych po vykone.
Ani som netušil, ako rýchlo sa dá dostať do formy po chorobe...
Ja to používam na všeto čo sa týka dýchacích ciest.Je to dezinfikátor a je to sila.
Niekedy si to frcnem do huby,aj keď mám len v hube hnusnú pachuť
ja pouzivam OLYNTH no nejako my to tento raz nepomaha