Ako uvoľniť šrubu so strhanými závitmi???, konkrétne mi ide o šrubu čo drží rotor (kotúč) prednej brzdy o náboj...vyvŕtať to bojím, aby som neodvrtal aj závity na náboji Máte na to nejaký osvedčený "trik"??
Ako uvoľniť šrubu so strhanými závitmi???, konkrétne mi ide o šrubu čo drží rotor (kotúč) prednej brzdy o náboj...vyvŕtať to bojím, aby som neodvrtal aj závity na náboji Máte na to nejaký osvedčený "trik"??
mas strhany zavit, alebo mas poskodenu vnutornu cast pre nastroj v hlave skrutky?
2ja?no! Velmi dobra otazka ak by slo len o hlavicku da sa pouzit vytahovak. Ale chce to cloveka co to vie. Ak je zniceny zavit tak je to horsie. A zavity na naboji budu poskodene tiez lebo sroby su urcite z tvrdsieho matrosa nez naboj. Za urcitych okolnosi sa vsak da poskodeny zavit v naboji opravit . Treba vsak napisat presne o co ide . A foto by bolo najlepsie.
Dvanásť zbytočných príspevkov kvôli nesprávnemu pomenovaniu toho čo sa ti stalo, presne pre toto som sem neprispieval že čo tomu môže byť.
Zrejme si v živote nevidel skrutku alebo matku so strhnutým závitom, to by si nenapísal takýto blud ale budiž.
To sa už na základnej škole nevyučujú technické práce,
tam by si sa naučil aj ako to odvŕtať aj to ako prerezať závit ...
A keď tak na kotúči resp. náboji chceš zväčšiť závit, urob to aj na druhej strane keď nechceš mať z toho excenter.
som sa dozvedel odpoved na moju otazku zo zaciatku ale prisiel som az nakoniec ked je vsetko vyriesene..........
tie zavitove vlozky pouzivam, ak ste niekto z Kosic a mate zavitovy problem s uchytenim kotuca k naboju, alebo kotucovky na vidlu post mount, vyriesime
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
no vidim to skor na to odvrtanie
mas strhany zavit, alebo mas poskodenu vnutornu cast pre nastroj v hlave skrutky?
Ak mas tento problem, skus pilkou na kov urobit zarez do hlavicky a odskrutkovat klasickym plochym skrutkovacom. Uz to tu bolo raz riesene.
A sakra, ved jasné, to ma mohlo napadnúť, dik
A presnejšie, sú strhané tie hrany v šrube kde sa pcha imbusák...čiže už to nie je 6-hran ale skoro kruh...
kurna, tak toto ma dokaze vytocit, ked niekto nevie ani poriadne popisat problem ktory ma
Sir_Cayman: nemala ta skrutka nahodou hlavu na Torx25 (byva to vacsinou standard) a ty si jej dal za usi imbusakom?
Geniálne,jednoduché,efektívne
Nevedel som o tomto systéme a pozdáva sa mi to
Zrejme si v živote nevidel skrutku alebo matku so strhnutým závitom, to by si nenapísal takýto blud ale budiž.
To sa už na základnej škole nevyučujú technické práce,
tam by si sa naučil aj ako to odvŕtať aj to ako prerezať závit ...
A keď tak na kotúči resp. náboji chceš zväčšiť závit, urob to aj na druhej strane keď nechceš mať z toho excenter.
hej hej, presne tak, pošla hlava skrutky, kluci sory som sa asi dosť zle vyjadril
a je to imbus na 100% nie Torx25...
ale už je to vyriešené takže možte lock ked chcete
1.Je to fórum.
2.Ja som si z toho niečo "odniesol"
tie zavitove vlozky pouzivam, ak ste niekto z Kosic a mate zavitovy problem s uchytenim kotuca k naboju, alebo kotucovky na vidlu post mount, vyriesime