pocuvam vsetko co ma dobru melodiku a rytmiku. velmi rad mam metalovu hudbu, rychly az extremny typ, dnes som zlozil refren v style hrubeho mrmlania v metale (do toho rychle bicie a gitary)
ROZ-TR-HAL SOM HAJ-ZEL-PA-PIER, CI-TIL SOM SA GLA-DIA-TOR, ES-TE CHVI-LU TR-HAT BU-DEM, HRIAT BU-DEM AK RA-DIA-TOR, NE-CHAM RAD-SEJ HAJ-ZEL-PA-PIER, PA-PIE-ROM NA TEP-LU RIT, CHLAD-NY BU-DEM AZ V MRA-ZAKU, ZA-TIAL SI CHCEM DOB-RE ZIT.
nimm_zwei, tvoj posledny zverejneny hudobny prispevok som otestoval pri vecernom pocuvani. Cely album, az na jeden track,je komfortny relax do pritmia.Parada.
MageZ : Amorphis hrajú na koncertoch aspoň čosi z ich prvých albumov ?? Z The Karelian .... predpokladám že asi nič, ale z Tales.... alebo z Elegy ?? Ale inak nie sú zlé ani tieto nové albumy, hlavne hitovky (single) vedia spraviť perfektné.
Aha, ja som myslel že ten koncert už bol včera a bol si tam .
PhilJ : no je to už doba . Ja práve v posledných rokoch vyhrábávam zo svojej hudobnej zbierky (a hlavne z mojej hlavy ) také staršie srdcovky, ktoré som kedysi často počúval, ale počas rokov mi nejako vyprchali z hlavy a zabudol som na ne, ako napr. starý Gathering ( Nighttime Birds ) , Tiamat, Therion, Death, Atrophy, Assassin, In Flames ( Whoracle )...atď.
Je to PÁN. V rebríčku 500 najlepších albumov všetkých čias, ktorý v roku 2003 vydal časopis Rolling Stone má David Bowie 6 zo svojich vydaných albumov. David Bowie - BlackstarOtvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
PhilJ : no je to už doba . Ja práve v posledných rokoch vyhrábávam zo svojej hudobnej zbierky (a hlavne z mojej hlavy ) také staršie srdcovky, ktoré som kedysi často počúval, ale počas rokov mi nejako vyprchali z hlavy a zabudol som na ne
ja som si kedysi davni presiel stare minidiscy - ktore mam dodnes v krabici a uz ich ani nemam na com prehrat a postahoval som to v mp3jkach. Dnes to uz mam vsetko na Spotify... na taketo veci by som si len tak nespomenul, kedze pomalu hudby som moc nepocuval...
Astral Doors - Seventh CrusadeOtvoriť v novom oknethumb_up1thumb_down Saxon - I've Got To Rock (To Stay Alive) with lyricsOtvoriť v novom oknethumb_up1thumb_down
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
The Paranoid - Noc patrí námOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Mountainside - Official VideoOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
ROZ-TR-HAL SOM HAJ-ZEL-PA-PIER, CI-TIL SOM SA GLA-DIA-TOR, ES-TE CHVI-LU TR-HAT BU-DEM, HRIAT BU-DEM AK RA-DIA-TOR, NE-CHAM RAD-SEJ HAJ-ZEL-PA-PIER, PA-PIE-ROM NA TEP-LU RIT, CHLAD-NY BU-DEM AZ V MRA-ZAKU, ZA-TIAL SI CHCEM DOB-RE ZIT.
Mayer Hawthorne - Crime ft. Kendrick LamarOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
(bacha, krajne nevhodne pre abstinentov)
Mayer Hawthorne - Henny & GingeraleOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
AMORPHIS - Hopeless Days (OFFICIAL MUSIC VIDEO)Otvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down
Aj ked tato novsia tvorba uz nie je to, co to byvalo, remeslo im ide slusne.
Jedna z domacich predkapiel.
GALADRIEL - End Of EternityOtvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down
Tie casy ked prisla vlna Gothic/Doomu do SR mali napriek vsetkemu svoje caro. (povodna verzia https://www.youtube.com/watch?v=mo5ayq2jPL8)
amorphis - on rich and poorOtvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down
Z Elegy tam vidim "My Kantele" a z Tales "Drowned Maid". Tak aspon nieco.
PhilJ : no je to už doba . Ja práve v posledných rokoch vyhrábávam zo svojej hudobnej zbierky (a hlavne z mojej hlavy
David Bowie - BlackstarOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
ja som si kedysi davni presiel stare minidiscy - ktore mam dodnes v krabici a uz ich ani nemam na com prehrat
Sear Me - My Dying BrideOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Clutch - X-Ray VisionsOtvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down
Saxon - I've Got To Rock (To Stay Alive) with lyricsOtvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down
Siebenburgen - VampyriaOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
https://www.youtube.com/watch?v=MA5sFwhUV4U&feature=youtu.be
+ Bulp
https://soundcloud.com/bulp/moving-on
Kto bol vcera?
Amorphis - The Four Wise OnesOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
https://www.youtube.com/watch?v=Ldfc68bxlB8