Intro - totalna radost zo zivota
Outro - velkolepy zaver
a ked sa to spoji s takymi obrazkami ako v Art of Flight, tak je to neskutocny zazitok, uplny sen!
inak ich najznamejsie hity z tohto albumu - Midnight City a Reunion - su u mna len taky priemerny pop
Je načase si popripomínať texty, nech si môžme z chuti "zabejkať" Iron Maiden - The Evil That Men Do (Official Video)Otvoriť v novom oknethumb_up3thumb_down
a táto je jedna z mojich najoblúbenejších Iron Maiden - Fear of the DarkOtvoriť v novom oknethumb_up1thumb_down páči sa mi tam pokojný začiatok a potom ten prechod....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
martinapb tip na film
M83 - Wait | TFiOS SoundtrackOtvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down
Chase & Status - NRG ft. NovelistOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Metallica - Some Kind Of Monster [Official Music Video]Otvoriť v novom okne thumb_up2thumb_down
aj po rokoch to, ehm, berie dych:
The Art of Flight Opening TitlesOtvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down
plus
https://youtu.be/3Sb9fWcJk14
Intro - totalna radost zo zivota
Outro - velkolepy zaver
a ked sa to spoji s takymi obrazkami ako v Art of Flight, tak je to neskutocny zazitok, uplny sen!
inak ich najznamejsie hity z tohto albumu - Midnight City a Reunion - su u mna len taky priemerny pop
Iron Maiden - The Number Of The Beast (Official Video)Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Iron Maiden - The Evil That Men Do (Official Video)Otvoriť v novom okne thumb_up3thumb_down
"Nobody Speak" feat. Run The Jewels - DJ Shadow (The Mountain Will Fall) [HQ Audio]Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Shinedown "Cut The Cord" (Official Video)Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
ked som to pocul prvykrat na FMku, ten hlas mi pripadal ako El-P, ale bolo by to prilis jednoduche a radio friendly...
El Producto robi trosku inu hudbu... ten koniec od 3:20 je neskutocny....
El-P - Run The Numbers (Feat. Aesop Rock)Otvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down
ROSETTA - The Galilean Satellites - 2005 (Full Album - Disc 1+2)Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
PILOT - Tyler, The CreatorOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Iron Maiden - Speed Of Light (Official Video)Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down