Zo 7 na 8 som skúšal na kamoškinej Lumii 610 myslím * nedalo sa ( tá sedmička je hrôza )
Z 8 na 8.1 som riešil na mojej 925ke bez problémov a bolo to odporúčané hneď po zapnutí. U Evkinej 925 bola 8.1 od začiatku.
Tak v o2, mi to poslali do servisu, ked som to skúšal, tak na sto percent odišiel displej, tak dúfam, že mi nedôjde vyjadrenie, že som to zapríčinil ja...
Čaute, mám Xperiu L a potrebujem poradiť ako nastaviť, aby sa dali prepínať skladby hardvérovými tlačidlami hlasitosti.
Predtým mi to išlo, len to som mal root a nebol problém to nastaviť, lenže teraz som sa vrátil k továrenskej verzii a tu to ani za boha nemôžem nastaviť. Budem vďačný za každú radu.
po roote a úprave s gravity boxom fungovalo aj s hlasitosťou. Hudbu si mohol spustiť tlačidlom fotoaparátu a songy prepínať hlasitosťou. V cyanogen mode 11 a 12 už to je v základe.
Pred polrokom som čítal, že v stock aplikácii walkmanu by mali pridať túto možnosť aj pre mobily bez rootu. Neviem ako to je teraz keďže stock firmvér už nepoužívam viac ako polrok. Myslel som, že tam tú možnosť po tej dobre už pridali ale možno myslím zle.
misung Mám najnovší walkman, ale v nastaveniach nieje nič, tým myslím že tam fakt skoro nič nie je, len ekvalizér a to je aj všetko.
Ono vec sa má tak, že mi začala vypadávať sim karta a potom dostal zásah kofolou v bare a od vtedy sa začal aj reštartovať pri nabíjaní, alebo väčšej záťaži. Root sa mi teraz nechce robiť, najprv musím poriešiť tie reštarty, neviem či to dám do servisu alebo na reklamáciu...
Nie nie toto sa flashuje na dáku romku povedzme máš Originál Samsung 4,4 a cez odin dáš novy Bootlader a Modem a Romku flashneš cez TWRP(CWM) to je VolumeUP+Home+Power povedzme. Takže romku musíš mať na karte najlepšie danú
//ps dal som zlý link iba na romku teraz je tam aj modem a bootlader
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ale asi sa nebude dať upgrade z 8 na 10
Z 8 na 8.1 som riešil na mojej 925ke bez problémov a bolo to odporúčané hneď po zapnutí. U Evkinej 925 bola 8.1 od začiatku.
Naše idú ako majú KLOP KLOP
Predtým mi to išlo, len to som mal root a nebol problém to nastaviť, lenže teraz som sa vrátil k továrenskej verzii a tu to ani za boha nemôžem nastaviť. Budem vďačný za každú radu.
Verzia: 15.3.A.1.17
http://forum.xda-developers.com/xperia-l/general/rootkit-xperia-l-15-3-1-17-1-click-root-t2591290
Pred polrokom som čítal, že v stock aplikácii walkmanu by mali pridať túto možnosť aj pre mobily bez rootu. Neviem ako to je teraz keďže stock firmvér už nepoužívam viac ako polrok. Myslel som, že tam tú možnosť po tej dobre už pridali ale možno myslím zle.
http://forum.xda-developers.com/galaxy-s4/general/i9505xxuhoa7-odin-files-100-t3043983
Ono vec sa má tak, že mi začala vypadávať sim karta a potom dostal zásah kofolou v bare a od vtedy sa začal aj reštartovať pri nabíjaní, alebo väčšej záťaži. Root sa mi teraz nechce robiť, najprv musím poriešiť tie reštarty, neviem či to dám do servisu alebo na reklamáciu...
http://echoerom.com/roms/echoefull/s4/i9505/
//ps dal som zlý link iba na romku teraz je tam aj modem a bootlader
prípade tu je odkaz na XDA
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2372286