Kategórie
Bike-techMobily a veci súvisiace # recenzie # doplnky # skúsenosti # poradenstvo # diskusia # elektronika # technické otázky # kvalita
Peak Design Car Mount Vent magnetický držiak na telefón do auta, čierna
77,99 €
MOC 80,99 €
-10% SP Connect Bike Bundle II Huawei P20 Pro sada puzdra/držiaku na telefón
od 49,99 €
-10%
MOC 63,99 €
-12% SP Connect púzdro na smartphone iPhone 11 Pro/XS/X, čierne
29,99 €
-12%
MOC 33,99 €
Zlatý, ale nie je dual sim...
http://www.emobilshop.sk/kategoria/iphone-prislusenstvo/iphone-5/externe-baterie/externa-bateria-iphone-5-5s-5c-cierna-postovne-zadarmo/
to co opisuje urcite nieje normalne...mozno mas pozapinane nejake funkcie, ktore ani nepouzivas ale baterku zeru...skus si najst nejake rady co povypinat pre predlzenie vydrze baterky...ja pouzivam ako to nazivas zhnite jablka uz 4 roky a jeden nuteny tyzden z HTC ma stal neskutocne nervy...
.... strasne ma na jablku stve ze isli proti vsetkym s tymy nabijackami.... do riti tak svet ide urobit gesto voci prirode -ak sa to da tak nazvat - a henti naduty amici si melu svoje.... tymto ma dozrali a preto som jablko nemal nikdy rad
.... a este k mojmu jablku 5 ..... hocikedy sa mi neda dovolat (aj 3x za den) a len mi dojde sms ze mam zmeskany hovor..... hovorim majitelom (vsetci ajfon positive) , mam nahovno telefon, neda sa mi dovolat..... odpoved.... to je pri jablku normalne.....
A dnes mi došiel LG G2
Cize moja brandovana Z2 moje byt otazkou dalekej buducnosti.