zdravim pani..podarilo sa mi tento tyzden rozbit sklo na HTC Desire 610..uz sa mi to raz stalo, za vymenu som vtedy platil okolo 100eur, menilo sa to komplet ako jeden kus - displej aj so sklom..Akosi som to vtedy neriesil, no teraz pozeram, ze sa da kupit aj len samostatne sklo (digitizer), co by mi v podstate podla mna malo stacit, LCD plocha vyzera byt ok, len proste telefon nereaguje na dotyk..A je tam teda zasadny rozdiel v cene - samotne sklo stoji okolo 20, cela plocha aj so sklom od 50 eur vyssie.. Nepoznate nejaky dobry
servis v BA, kde by mi vedeli vymenit len cisto to sklo? Prip. ak by ste naahodou niekto mali skusenosti s niecim podobnym - zvladnem to vymenit aj sam doma?
Vopred dakujem za rady
uz sa opakujem, ale skus ten fix servis, ja som doma menil dvakrat lcd aj dotyk na xperii m, dvakrat som objednaval z aliexpressu, fungovalo to v pohode, raz som to nahrieval a slo to v pohode, no druhykrat sa mi nepodarilo zachranit tu penu co drzi dotyk na konstrukcii a potom to bola len improvizacia, nic moc kvalita aj vzhlad, potom som riesil spominany fix servis a bol som s pracou velmi spokojny