isheep
Mesto: Bratislava
Založený: 28. 6. 2012
Bike: Yoleo R12
co sa tyka platforiem a os pri "mobiloch" ... za poslednych cca 10 rokov , som vzdy vlastnil iba topmodely naj znaciek. vzdy ich kupoval pri ich uvedeni na trh. rozhodne nie koi tomu aby som sa niekde vystatoval alebo ukazoval, jednoducho mam rad moderne technologie a rad ich vyuzivam naplno. jedine co od nich chcem je, aby robili presne to co chcem a ako to chcem. za tych 10 rokov som postupne presiel cez sony ericsson k800 , p 910 , vsetky generacie iphonu , htc desire hd , htc one , xperia z1 , lumia 1020 .... myslim ze teda viem hodnotit velmi objektivne . od kedy som do ruky dostal prvy iphone mozem s kludom povedat ze je to najlepsi telefon . funkcne, kvalitou , os , interface , vsetkym. kazdy telefon ma samozrejme svoje muchy, to ma aj iphone. ale vzdy ked som skusil nieco ine, teda napr htc , lumiu alebo sony .... nikdy mi tie telefony nevydrzali dlhsie ako 1-2 mesiace .... proste nefungovali tak ako by som od nich ocakaval. 90% ludi co hovoria ze iphone je predrazeny smejd, si len kompenzuje traumu z nemoznosti jeho kupi.
a suhlasim s misom, iphone by nebol iphonom ak by ste nemali aj dalsie zariadenia od apple, ipad, mac, timecapsule , apple tv, toto vsetko dotvara ten najlepsi multimedialny celok aky ziadna konkurencia doteraz neponukla.