Inak ja som bol,teda aj som spokojny s Motorolou Defy.No az na prasknute vrchne sklo.Vsetko stale funguje,gps,wifi,je maly,perfektny do ruky.Teraz ide novy,ale teda uz je to stary model s androidom 2.3 po 70€.Tiez chcem nieco nove,najlepsie odolne,len vsetko su lopaty.
cez itunes vieš nastaviť aj mp3 na zvonenie
a tiež som ešte nenašiel nejakú nevýhodu iphonu oproti androidu
ja viem, no saskovanie so subormi, skracovanie dlzky na 38s a menej atd. nepovazujem za plnohodnotne a jednoduche nastavenie mp3 ako zvonenia pre beznych uzivatelov a nadalej to ostava aspon pre mna jeden z najvacsich minusov, ale zit bez toho dokazem
Stále rozmýšľam nad tým iPhone SE odkedy prišiel na trh (len tá cena 64GB verzie bez možnosti SD karty ). má niekto reálne skúsenosti s jeho používaním na Linuxovej platforme ako Ubuntu a synchronizovaním s programami ako sú Banshee alebo Rhythmbox? S úplne prvou generáciou iPodom Shuffle a Banshee nebol na začiatku problém, teraz netuším. Ako poznám Apple, isto si za to desaťročie niečo nové vymyslelo. Ak by to nešlo, tak ho ani nemusím kupovať...
ja viem, no saskovanie so subormi, skracovanie dlzky na 38s a menej atd. nepovazujem za plnohodnotne a jednoduche nastavenie mp3 ako zvonenia pre beznych uzivatelov a nadalej to ostava aspon pre mna jeden z najvacsich minusov, ale zit bez toho dokazem
mp3 na zovenie som riešil ako puverťák teraz mám jablčné vyzváňanie čo tam bolo prednastavené a hotovo
toto by som vážne nepokladal za skutočný mínus... -_-
výhoda jablka sa ti začne ukazovať až keď máš viac zariadení a sú navzájom spárované...
okrem pokračovania napr písania textu ktoré píšeš na jednom a zrazu pokračuješ v písaní na druhom zariadení ešte spomeniem napríklad tefelonovanie... či už sa ti nabíja telefón(poprípade prípad báb že ho majú švacnutý hlboko v kabelke) neriešiš.. sedíš za mac-om..na niečom pracuješ a zvoniaci telefón zdvihneš na mac-ku a voláš z macku
ja by som si napríklad jablko ako telefón samostatne nekúpil.. iphone bol až môj posledný jablčný výrobok....
milos21: pozerám, že Nokia X sa ešte dá zohnať - je to 4 palec, AOSP Android (t.j. bez Google Apps/Services, ale napr. Google Maps fungujú v pohode), zvukový výstup je nadpriemerný (porovnateľný s iPhone), Locus beží normálne, GPS je ok (Snapdragon), v pohotovostnom stave vydrží aj týždeň - keby mala lepší foťák, tak iPhone ani nepotrebujem...
pre AOSP to stačí, jak tam není Google bordel, zrazu je aj 512MB dosť - samozrejme s ohľadom na výkon zvyšku HW, netreba od toho čakať rýchlosť top modelov, ale na telefonovanie, muziku, Locus atď. v pohode...
tu A 1000 dual sim mam ,bezi v pohode ,akurat trasu v jednom mieste doblblo asi slaby signal -slabsia gpx,ostatok po hrebeni atd uz natrasovalo v pohode...este sa pohram s nadstavenim v locuse ,rozmery fajn ,nie su podsvietene spodne tlacitka ale nevadi ,proste lacny maly mobil naozaj do jednej ruky,ked necakas zazraky ..."bordelu" od vyroby je tam samizda menej ako u sony...
Prosim ta a kolko ti realne cca vydrzi baterka pri oboch aktivnych sim?Nepadaju aplikacie,alebo prehliadac?To s doblbnutim trasy sa mi slalo aj s Motorolou,LG aj Huawei,tak to asi nebude chyba telefonu.
musim este trosku odsledovat ,mam ho kratko ,ked trasujes a pod asi dva dni ked len volas a pohotovostny tak dlhsie ,nabija velmi rychlo a ukazuje aj cas o kolko bude dobity naplno
Ja mám lenovo p770 s 3500mAh batériou a na jeseň budem kupovať asi niečo podobné s LTE ale tiež veľkou batériou. Minulý týždeň mi betéria pomohla, som bol na Sitne na bicykli, a mobil aj so zapnutým GPS sa rozhodol lietať zo skaly. Až na druhý deň sme ho vytiahli ( vďaka zlaňovaniu) a ešte držal 8%, takže sa dal prezvoniť aby sme ho našli. Tak u mňa nerozhoduje model ale veľká batéria, pre istotu, čo keď zase nabudúce niekam poletí .....
ja mam s7 edge, mal som ho za velmi dobru cenu, osobne by som nedal za fon 800e. Co mi vyhovuje je prave bateria, 3600mAh naozaj citit aj pri 4K displeji.. A fotak to ma neskutocny, touchwiz uz tiez funguje dobre, uvidime o rok, ci bude fungovat stale tak dobre ako teraz.
Nazdar, hľadám nový telefón keďže moja M8 už dosluhuje.
Potrebujem aby:
Mal čo najlepší foťák v kategorii
Displej 4,5+
RAM min 2gb
Dal sa kúpiť v telekome
Cena do 350€
Zatiaľ mám vybraný Huawei P9Lite, čo iné by ste odporúčali?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a tiež som ešte nenašiel nejakú nevýhodu iphonu oproti androidu
mp3 na zovenie som riešil ako puverťák teraz mám jablčné vyzváňanie čo tam bolo prednastavené a hotovo
toto by som vážne nepokladal za skutočný mínus... -_-
výhoda jablka sa ti začne ukazovať až keď máš viac zariadení a sú navzájom spárované...
okrem pokračovania napr písania textu ktoré píšeš na jednom a zrazu pokračuješ v písaní na druhom zariadení ešte spomeniem napríklad tefelonovanie... či už sa ti nabíja telefón(poprípade prípad báb že ho majú švacnutý hlboko v kabelke) neriešiš.. sedíš za mac-om..na niečom pracuješ a zvoniaci telefón zdvihneš na mac-ku a voláš z macku
ja by som si napríklad jablko ako telefón samostatne nekúpil.. iphone bol až môj posledný jablčný výrobok....
Potrebujem aby:
Mal čo najlepší foťák v kategorii
Displej 4,5+
RAM min 2gb
Dal sa kúpiť v telekome
Cena do 350€
Zatiaľ mám vybraný Huawei P9Lite, čo iné by ste odporúčali?