PhilJNapisal si, ze Locus nema alternativu. Uviedol som ti, ze ma.
Napisal si ako upresnenie, ze pouzivas vektorove
mapy a teda preto Locus a nie iPhone. Napisal som ti, ze alternativa je .. a dokonca aj pri iPhone.
Teraz pises, ze ide o "nejake" features". Cize menis uplne pointu zaciatku debaty. Ok. Niet o com dalej debatovat. Rozne features je uz ves kazdeho pes.
Co sa tyka vektorovych mapiek, neviem, na to musi reagovat niekto, co ma iPhone. Ja som jednu videl , pozdavala sa mi, ci je pouzitelna pre teba to neviem, ale to nie je podstatne. Ja som ti len vyvratil to, co si tvrdil. Vysledkom je, ze si upravil podstatne svoje tvrdenia. Nic z toho nevyvodzujem, len som chcel vyvratit pretrvavajuci mytus ohladne Locus a Android. Dnes to uz neplati. A to prosim pekne som odporca nahryznuteho ovocia. Rychlo zhnije totiz
.. a taktiez zdoraznujem aj to co si napisal, ze za 150e kupim spickovy cinsky android telefon, ktory mi poskytne v zasade to iste ako 600e iPhone, ktorym si niektore iOvce potrebuju kompenzovat nieco.
Co sa tyka kernel.org, neurazaj ma. V tejto debate som ta nicim neurazil, tak to nerob ani ty. Pokial si neprispel do jadra svojim kodom, tak to ako argument nepouzivaj, pretoze to vyzera dost biedne
. Dalsia vec je, ze ja som nenapisal, ze ma android obmedzuje. Prekrutil si kompletne co som napisal. Napisal som, znovu to zopakujem, ze sa mi nepaci.
Dalsia vec, ze sa sice ohanas linkami na git a pokusas sa ma zastrasit kernelom (pobavilo ma to
), ale stale si nepochopil pointu. Android nie je kernel.org . Ak vies, co je podstata androidu, tak mozno prides na jeden podstatny dovod, preco sa mi nepaci. Ono su tu potom dalsie samozrejme, ale to uz je ves kazdeho pes.