Mam Xperiu Go - biela od oktobra 2012, a hned po par mesiacoch som aktualizoval na najnovsi Android. Ano, telefon nie je narazu-odolny gumovy panak. Je to normlany telefon, vhodny do tazsieho prostredia, prach, blato, voda atd. V tomto smere je to dobry telefon a odporucam. Co sa tyka narazu-odolnosti, staci dokupit silikonovy obal (ako spominal oliver99) a potom je z teleofnu uz skutocny obojzivelnik se vsim vsudy. Telefon mi padol doma aj vonku na asfalt viac krat a ani raz za "nerozletel". Vzdy drzal dalej a fungovalo vsetko ako keby sa nic nestalo. Naposledny mi padol vcera ked som si daval do batozku na
bajk veci..kluce atd. Spadol mi teda z vysky povedzme 1,2m na hruby asfalt a opat pohoda. Jedine znak padnutia je mierne oskreta lava dolna hrana telefonu na obale. Display je stale ako novy a to som si nan nedal ziadnu foliu. Telefon nosim spolu s klucami ! v zadnom vrecku elastakov/kratasov pri behu a to aj v zime aj v dazdi a ked je teplo tak je pekne "spoteny" a pohoda. Na bajku, ked idem do prace, ho mam v tasticke opat s klucami, vstupkou a naradim. Takze v tomto smere na display nemozem nic povedat.
Telefon mi najdlhsie vyrdrzal 7 dni (24h) vkuse a to som ho nabijal ked mal 25%. Je pravda ze vela som nenatelefonoval, obcas SMS a obcas nejaka ta hra... Ale s mojim priemernym telefonovanim a pouzitim kalendara, poznamok atd je to aj 3-4dni v pohode. Ked si clovek k tomu dokupi drziak na bajk tak idealna navigacia, pripadne staci hodit ako ja do zadneho vrecka dresu, natiahnut 1 sluchadlo a hlasova navigaci astaci. Vtedy je vypnuty display a pri 5h vyjzde som mal stale viac ako 3/4 baterky.
Tolko z mojej strany...ja by som si ho kupil znova
jedine co mi vadi ...skoda ze nieje o 1cm kratsi, lebo mam problemy s vreckami v elastakoch.
PS: Inak raz som si zabudol moje garminy a jeden
bezecky pretek som absolvoval s tymto telefonom a pohoda, kedze dokaze parovat s mojim garmin ANT+ hrudnym meracom tepov.