Zrovna sa tu idem pytat o radu s vymenou
baterky na iphone a co tu necitam
Mam se 1.gen., neceleho tri a pol roka, zo zaciatku mi vydrzal s prehladom dva dni, cca posledny rok-dva den, a najnovsie nabijam dva krat do dna. Nastalo to posledny tyzden a dost skokovo. Kapacitu mi ukazuje 78% a sam fon mi tam pise ze je
baterka vo velmi zlom stave a mam ju vymenit. Napr. dneska rano pred vyjazdom som ho odpajal z nabijacky, bolo sice -6 ale vo vacku pri tele isto tak neni, a ked som ho po dvoch hodinach chytil do ruky tak v momente tma, dve foto som priebezne stihol. A to sa deje pravidelne, samozrejme doma po ohriati a zapnuti ukazuje 40-70% podla okolnosti... A to nielen na biku. Co som si vsimol tak bohovsky tomu pomahaju zapnute data, ktore mam bezne vypnute. A ak sa dobre pamatam robi to od novoty. Za vymenu baterky co som tak zbezne pozrel pytaju 25-30€, co som ochotny dat kedze mi maximalne vyhovuje velkost fonu. Keby som ho chcel menit tak do uvahy pripada jedine 12mini, ale zatial nechcem. A teda konecne k otazke
viete odporucit kde v okoli tn to dat vymenit? Ide mi oto aby to bola baterka aka ma byt a nie nejaka cina, resp. nieco neoverene. Lebo vsak aj tak je vsetko z ciny
A aby to robili na pockanie.
A taka pikoska, minuly tyzden sme zavcas rana nasli na luke mobil, nejaky xiaomi. Mrzlo, bolo nejakych -3 a mobil bol omrznuty, urcite tam bol od predosleho dna, co mi aj potom majitel potvrdil. Ked sme ho nasli bol zapnuty a baterka nejakych 40%. Moj mobil by tam skapal do hodiny a pri prvom zazvoneni