Kategórie
Bike-techMobily a veci súvisiace # recenzie # doplnky # skúsenosti # poradenstvo # diskusia # elektronika # technické otázky # kvalita
Peak Design Car Mount Vent magnetický držiak na telefón do auta, čierna
77,99 €
MOC 80,99 €
-10% SP Connect Bike Bundle II Huawei P20 Pro sada puzdra/držiaku na telefón
od 49,99 €
-10%
MOC 63,99 €
-12% SP Connect púzdro na smartphone iPhone 11 Pro/XS/X, čierne
29,99 €
-12%
MOC 33,99 €
môj xiaomi to ma zabudovane priamo v systeme - takuto možnosť
každopádne s týmto ušetríš tak max 5% baterky, vlastne ani to nie, dnes su tie veci vyladené nie ako niekolko rokov dozadu
Mobile Data
Set mobile data status without affecting incoming calls.
This action has the disadvantage that Android may manipulate it internally when certain things happen e.g. wifi disconnected.
Note: this action requires that Mobile Data is intitially turned *on* in Android System Settings.
When Mobile Data is *off* in System Settings, this action will have no effect.
It has been reported that many Google apps reenable the setting.
Note: root is NOT (I repeat NOT) required for majority of the functions. However, a few of the actions (like the Airplane Mode action and the Mobile Data action on some devices) require root. This is because of Android security policies that developers cannot work around.
https://tasker.joaoapps.com/userguide/en/help/ah_adb_wifi.html
...inak nepytal si sa prave na rootnuty system?
Ja chcem len usetrit bateriu a som lenivy to robit manualne tukanim na displej.
No len aby ti tie ušetrené percentá batérie vypínaním dát/wifi, nezožrala práve ta aplikácia na svoju potrebu.
Priklad: Dobijem si napr kredit. Nekupim ziadne baliky.
Bude mi fungovat net, a ak hej, za aku cenu za 1MB?
Toto neviem najst a zaujima ma to, lebo chcem predplatenka s balikom 1GB na 30 dni a tam pisu, ze po minuti 1GB sa internet vypne. To vypada akoby sa nevedel cerpat z kreditu.
Tiez ma zaujima aka rychlost je inetrnetu na predplatenka.
Rychlost uplne v pohode (youtube bez problemov). Deklaruju 150Mb/s - samozrejme zavisi aj od lokality.
Mam predplatenku v mobile s Locusom, ktory pouzivam ako navigaciu na bike. Ak by bolo nahodou treba telefonovat/datovat. Raz rocne dobijem kredit za par Euro.