Vzhľadom na to, že tu na pieskovisku sa riešia kadejaké hovadiny, snáď jedna navyše nebude až tak vadiť.
Otázka - viete mi poradiť nejakú alternatívu k tomuto - http://www.pcexpert.sk/notebooky/hp-pavilion-dv6-1440-win-7-vy127ea?
Cena bude cca 750e.
Hľadám rovnakú/podobnú alternatívu za menej peňazí, alebo lepšiu konfiguráciu za tie isté prachy.
Hlavné kritérium je, že by to malo za tie peniaze zvládať aj hry čo najlepšie.
Kukni http://www.shark.sk, tam su rozne znacky, MSI, Lenovo, atd.
ACer by som nebral, a na hry asi bude najlepsi MSI, ti vyrabaju herne notebooky, ASUS snad tiez.
odporucam HP (velkym oblukom sa vyhni Pavilionom), Lenovo, Toshiba
urcite nekupovat Acer a Asus aj ked ceny su lakave
a hlavne si zisti kde a aky servis na dany notebook je
viem o com hovorim, 7 rokov som notebooky servisoval
HP nie, pracoval som tam, vkuse daco pokazene
MSI, Acer - bez komentara
toshiba - cela rodina ma toshibu, zatim bez problemov
asus - mam 5 rokov, bez problemov
O tých Pavilionoch som to už počul z rôznych zdrojov (žeby kvôli tomu Polsku?), tak sa nad tým ešte zamyslím.
Ostatné rady sú však orientované trocha inak, ako by som potreboval.
Lenovo nič, čo som si všimol, na grafické karty sa neorientujú. Toshibu ešte pozriem.
ked som išiel kupovať notebook bol som v takej istej situacii, jeden povedal, druhy počul treti predaval a ja som si vybral podla toho čo moj syn chcel, a je spokojny.
Ja asi moc nemozem radit lebo som mal len dva HP a jednu toshibu. Vsetky fungovali v pohode bez problemov, ked sa budu pouzivat na stole tak by nemal byt problem. Spracovanim jednoznacne HP (nc6100 a nc6230) toshiba sa castym prenasanim a pouzivanim v terene dost vyvaklala a casom praskol kryt a celkove to spracovanie bolo viac take plastove, hp ma magneziovu kostru a pevne panty.
Ten starsi 6100 (r.v.2005) som potom z firmy vzal ako vyradeny a pouzivam ho dodnes, furt ked som na cestach.
Toto vsetko ale nemusi platit na novu low end produkciu.
Ked je uz tato vytvorena tak az mate nejake typy na notas do 800 eur tak bol by som povdacny. Spolubyvajuci by chcel kupovat ale ze nechce Acer ani Asus , ma s nimi zle skusenosti ...On pozeral nieco od HP a rozmyslal aj nad Apple.
Ja som vsadil na Dell hlavne kvoli ich záruke všetko sa raz dodrbe a ak sa tak stane behom 3 rokov nemusim nikam chodiť opravia doma po 3 rokocho aj tak bude nový takže tak.
Moje vlastne skusenosti za posledne 4 roky: Asus je zlata stredna cesta pre hracov, ak potrebujes vykon (hry, graficke aplikacie) a nechces zbytocne vela investovat tak by som siel touto cestou, pripadne este acer sa dost spametal za posledny rok a zacal vyrabat ovela kvalitnejsie veci ako kedysi (3 roky dozadu by som ich este dal zakazat predavat). Potom je tu lenovo co vyraba kvalitne veci do horsich podmienok ale vykon tam moc nenajdes.. a taktiez ma perfeknty servis (vyborna komunikacia a do tyzdna som mal vsecko doma opravene).. DELL tak oni presne vedia co robia a ich veci su perfektne a neznicitelne ale cena je uplne inde.. A potom je tu moj jasny favorit (hraci necitat, pre vas to rozhodne nieje): Ano je to produkt od Aplle.. macbook pro.. drahe ale za tie peniaze dostanes jednu dokonalu, prenosnu vec, s perfektnym operacnym systemom, premyslenu do najmensich detailov.. Vecsina hier vam na tom nepojde ale tie sa ja nehram takze ich do hodnotenia nezahrnam.. Moja najblizsia investicia do PC pojde rozhodne tymto smerom. A teraz rada pre teba: dose3 na toto http://www.alza.sk/asus-pro64jv-jx103v-d158920.htm urcite nebudes lutovat.. buchal by som si hlavu o stenu keby tych par korun navyse nedam.. a ked predsa nie tak potom http://www.alza.sk/acer-aspire-5740g-434g64mn-d149060.htm
Čo tá grafika? Podľa tejto stránky je tá 325M slabšia ako na začiatku spomenutá HD4650?
Po menšom prieskume sa mi zdá, že v kategórii do 800e je tá Radeon HD 4650 najlepšia grafka aká sa tu dá kúpiť. Doteraz som ju však našiel len v Pavilionoch a Aceroch. Tak teraz si vyber...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
no nic,k skusim poradit asi takto... ked chces alternativu k predrazenym Pavilionom.. pozri neico od asusu
mal som doma 3 HPcka... fungovali super... teraz mam 2Asusy.. funguju tiez super... takze tolko k mojim skusenostiam
takto to bolo kedysi s acermi, ale teraz zevraj sa acer velmi zlepsil
inac potom este tradicne celkom fajn booky su asusy...
takze ak nepotrebujes manazersky book a la IBM, toshiba (vyssie rady) alebo Dell, tak pokukaj bud acer alebo asus
ak by si chcel, napis mi sukromnu spravu a mozem sa toho kamosa popytat na nejaky book za tu cenu, co by ti odporucil...
Kukni http://www.shark.sk, tam su rozne znacky, MSI, Lenovo, atd.
ACer by som nebral, a na hry asi bude najlepsi MSI, ti vyrabaju herne notebooky, ASUS snad tiez.
urcite nekupovat Acer a Asus aj ked ceny su lakave
a hlavne si zisti kde a aky servis na dany notebook je
viem o com hovorim, 7 rokov som notebooky servisoval
MSI, Acer - bez komentara
toshiba - cela rodina ma toshibu, zatim bez problemov
asus - mam 5 rokov, bez problemov
jeden graf k teme
Ostatné rady sú však orientované trocha inak, ako by som potreboval.
Lenovo nič, čo som si všimol, na grafické karty sa neorientujú. Toshibu ešte pozriem.
ked to povie predavac pc co mu ich prejde rukami tyzdenne 20, tak to vypoveda viac ako skusenost jedneho cloveka
Ten starsi 6100 (r.v.2005) som potom z firmy vzal ako vyradeny a pouzivam ho dodnes, furt ked som na cestach.
Toto vsetko ale nemusi platit na novu low end produkciu.
Po menšom prieskume sa mi zdá, že v kategórii do 800e je tá Radeon HD 4650 najlepšia grafka aká sa tu dá kúpiť. Doteraz som ju však našiel len v Pavilionoch a Aceroch. Tak teraz si vyber...