Mna k mtb priviedol alkohol... aby som sa rychlejsie presuval medzi krcmami... a krizom cez les najlepsie (6)
A menej sa bojim z kopca (7)
Pivo posobi blahodarne na organizmus urcite viac, ako sladke sr@cky (8)
A. V malom množstve na triezvo požitý alkohol je povzudzujúci. (Špeciálne ovocný destilát v zimnom období.)
B. Vo veľkom množstve požitý alkohol má už negatívne účinky.
Najvačšie umenie je maximalizovať bod A pri minimalizovaní prechodu do bodu B.
lebo zivot je o niecom inom ako o "vukovinach"
flame koli malej ploskacke v rame - do ktorej sa zmesti akurat tak pre chut - vrcholovy, aperitiv pred obedom niekde pri ohniku a pod.
Mna k mtb priviedol alkohol... aby som sa rychlejsie presuval medzi krcmami... a krizom cez les najlepsie (6)
Ak nemas zrovna problem s kvasinkami a nevadi ti pupok, tak urcite ano.
najlepsie to je vidiet v lete na rychlebskych stezkach na zakladni ? v horucavach tam pivo tecie potokom...
Je tu niekto komu nechutí pivo tak ako mne ??? Sladené radlery ani omylom, z hociakého svetlého ma naťahuje tak toto tiež nepijem. Maximálne tmavý Steiger , ale tých vypijem do roka tak 5 plechovíc .... za rok !!!
Uz som dlho nerozutal ziaden flame, tak ma prosim ospravedlnte, ale musim.
Aky zmysel ma pozivat alkohol pri jazde na biku?
1. je to nelegalne
2. spomaluje to reflexy
3. v pripade urazu komplikuje ostrenie, skrizena reakcia s licivami
4. dehydruje a este viac zatazuje oblicky a pecen, ktore pri bikovani aj tak dostavju zahul
5. problemy s urazovim poistenim a krytim ceny osetrenia
No a teraz ma ukamenujte alkaci
No, neviem ci vobec nejaky bod z toho co si napisal je pravdivy /urcite nie bod 1/, skor nie /samozrejme nie ako dotycny alkac/ ale ako vieme, "alkohol v malych davkach, neskodi v akomkolvek mnozstve " .. btw, ja sa nelicim na bajku
Inak Vuk sa asi nudi, ked vytiahol 11 rokov staru temu
lto nie, pôvodne to písal v téme o cyklistoch, ktorí nám kazia dobré meno, len sa očividne flame presunul do vhodnejšej témy Inak v lete na horskej chate nie je pre mňa nič lepšie ako veľké pivo + veľká kola Pivo na chate bez problémov, vtedy som tak vyšťavený, že ten alkohol zmetabolizujem ešte pred odchodom z chaty, inak samozrejme počas cyklistiky nemám dôvod piť alkohol...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
B. Vo veľkom množstve požitý alkohol má už negatívne účinky.
Najvačšie umenie je maximalizovať bod A pri minimalizovaní prechodu do bodu B.
flame koli malej ploskacke v rame - do ktorej sa zmesti akurat tak pre chut - vrcholovy, aperitiv pred obedom niekde pri ohniku a pod.
*****yZrISAiUC_tf9c86nYp6mt-MqtoROTkpa-8lfdtWM7YVzFtjwPCjpaGqGbGeQclWI3lyM72ouebJQrGBHDcXONM63n8Aa776tje0ogdH0Ld38lcstPYoxVT9Bq1j5DHFuRoRoeR55CAGxviteafPmZUKBSNgaendnTgtp7in_RitafS5sCs3_QFOpPgbKW9tQWOk9so0R8ywdSDKmPEamDVvFZ5Ul6h9pyWfp6_lUoOFDGUixfK8W6ZdYqO97Dm8dXumXUyK08whfWQsISk0pMzWFCj5tFRzs2jIHiV3e6ZCOBzvq9hWxy1xUCaC9Y0EEbUxhls8CcQsKMve40D72z5JAUTKWha7KX-npSyGL71ZCSSG4npguIasewJJPoUhyUiXqClUCrwgfG0U2hPlFKpc2BCE9NltUoTwysvscFGFaU-VBLMqLYL0pE5WcNm65wNM--6nEADy7mGU6rD3v6LZpK2im2S9vgMvlLyHDW9Kgcbt-sQpv7ZkipcFACIRfCgArqi1KRTAiWFNGs5LAogWKNoMfQWwaP=w1666-h937-no" class="img_border forum_img" alt="" /> lh3.googleusercontent.com
Nazdravie!!!
Ak nemas zrovna problem s kvasinkami a nevadi ti pupok, tak urcite ano.
Nazdravie!!!
Co to mas za noze ze ich furt treba ostrit ?
Co s nimi robis, budujes trail ?
najlepsie to je vidiet v lete na rychlebskych stezkach na zakladni ? v horucavach tam pivo tecie potokom...
btw. nealko pivo iba s borovickou... nerad miesam alkohol...
A este k teme, je fakt, ze uz som fukal na biku, zatah pod Kolibou bol dost prekvapivy pre mnohych bikerov...
Aky zmysel ma pozivat alkohol pri jazde na biku?
1. je to nelegalne
2. spomaluje to reflexy
3. v pripade urazu komplikuje ostrenie, skrizena reakcia s licivami
4. dehydruje a este viac zatazuje oblicky a pecen, ktore pri bikovani aj tak dostavju zahul
5. problemy s urazovim poistenim a krytim ceny osetrenia
No a teraz ma ukamenujte alkaci
No, neviem ci vobec nejaky bod z toho co si napisal je pravdivy /urcite nie bod 1/, skor nie /samozrejme nie ako dotycny alkac/ ale ako vieme, "alkohol v malych davkach, neskodi v akomkolvek mnozstve
Inak Vuk sa asi nudi, ked vytiahol 11 rokov staru temu
ja pivo nemozem ani citit ani radlery ani nic co vonia po chmele