Tak komu sa chce tak nech napíše svoje pocity z filmu a či bol 3D alebo 2D ľepší. A zároveň sa chcem opýtať či sa oplatí ísť na Avatara v 3D bol som na 2D, ale počul som že v 3D nieje veľa scén 3D.
Určite 3D. Ten film je jedine o vizuále, tak škoda o to prísť...
Okuliare - keď nemáš problémy s očami, tak nie (a možno aj keď máš, súdim len podľa seba).
Nie. Sú to v celku pohodlné okuliare (teda v Cinemaxe boli). Prvých 5 minút filmu si musia oči zvyknúť, takže si nedávajte okuliare dole. Film bez nich je aj tak rozmazaný
hej okrem celeho filmu nebolo skoro nic 3D
hlava neboli (pokial netlacia na nose), toto 3D zobrazenie uz nieje pomocu cerveneho a zeleneho sklicka..
ten film bol perfektny, hej dej predvidatelny a miestami preamerikanizovany ale spracovanie genialne..
no mal som na mysli tie blbe stare bryle. To ze su tieto o inom, viem. Len som nevedel ako je to s tou bolestou hlavy. Ak je to takto, tak sa ide na 3D.
videl som 2D celkom sa mi páčilo zvažujem, že pôjdem aj na 3D a keď príde čas aj na 4D
(to už budeš mať priamo aj ich pocity a môžeš si vybrať koho hráš proste Avatar na druhú)
ano efektov kde sa nateba rutia lopticky je malo.. ale ked prestanes ocakavat taketo hovadiny a ides na film tak si vsimnes ze komplet cely film je v 3D
Fú nečakal som taký ohlas.
No romanx hlava bolievala pri tých dvojfarebných. Lebo oko muselo vyrovnať farby atď. A je tam možnosť lebo ako dioptrické škulky ťa z nich na začiatku môže (ale nemusí) rozboleť hlava. Mňa nerozbolela hlava ani pri dioptrických a na 3D film. Okuliare aké poznáme (dvojfarebné) sú už preč.
No až na to že lístky sú vypredané dopredu tak sa oplatí ísť na 3D. Rád s niekym pôjdem. Na 3D. Do polusu alebo Auparku. Ale najradšej by som šiel v stredu čiže 13. 1.. Lístok je za polovicu.
Ak má niekto záujem kontaktujte cez PM.
Ja som šiel na premiéru, a bol som tretí kto si kupoval lístky Vymákol som to, pretože potom bola rada cez celý Max v TN. Je ale pravda že sme šli na termín o jednej. Ale kino bolo skoro plné aj tak.
boli sme na 2D a jednoznacne pojdeme este pozriet aj 3D.
najprv sme boli na 2D preto, lebo mam jedno oko chore a ked sme boli raz na 3D (tusim ice age) tak som nic 3D nevidel. vsetko som mal 2D a este ma aj paradne boleli oci z tych okuliarov.
ale kedze tvrdia ze toto 3D "je ine" tak pojdeme skusit 3D Avatara.
co sa tyka filmu - mne sa pacil. samotny pribeh pre mna nieje ani tak podstatny (pocahontas som aj tak nikdy nevidel ani neviem o com to je ). ja vnimam skor spracovanie filmu, exteriery a pod. a to je fantasticky urobene. clovek ani nema pocit ze to je skoro vsetko v pc urobene.
Ja michalko ak ti nerobí problém čakať tak počkaj do stredy. Tam máš polovyčnú cenu čo je fajn iba 4, dačo € a mimo stredy 8,16 € cca. Tak možno keď máš choré oko tak ťa bude boleť hlava
treba si to zistiť ale radšej by som išiel v Stredu pre istotu. (Neviem ako máš choré oko tak som to možno zle pochopil.) hm tak potom sry. Ale to si bol na to dvojfarebnom 3D, čo ? Lapaloma dobré pobavilo ma to.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Okuliare - keď nemáš problémy s očami, tak nie (a možno aj keď máš, súdim len podľa seba).
hlava neboli (pokial netlacia na nose), toto 3D zobrazenie uz nieje pomocu cerveneho a zeleneho sklicka..
ten film bol perfektny, hej dej predvidatelny a miestami preamerikanizovany ale spracovanie genialne..
v 2D by som nato asi nesiel..
(to už budeš mať priamo aj ich pocity a môžeš si vybrať koho hráš proste Avatar na druhú)
No romanx hlava bolievala pri tých dvojfarebných. Lebo oko muselo vyrovnať farby atď. A je tam možnosť lebo ako dioptrické škulky ťa z nich na začiatku môže (ale nemusí) rozboleť hlava. Mňa nerozbolela hlava ani pri dioptrických a na 3D film. Okuliare aké poznáme (dvojfarebné) sú už preč.
No až na to že lístky sú vypredané dopredu tak sa oplatí ísť na 3D. Rád s niekym pôjdem. Na 3D. Do polusu alebo Auparku. Ale najradšej by som šiel v stredu čiže 13. 1.. Lístok je za polovicu.
Ak má niekto záujem kontaktujte cez PM.
btw:
najprv sme boli na 2D preto, lebo mam jedno oko chore a ked sme boli raz na 3D (tusim ice age) tak som nic 3D nevidel. vsetko som mal 2D a este ma aj paradne boleli oci z tych okuliarov.
ale kedze tvrdia ze toto 3D "je ine" tak pojdeme skusit 3D Avatara.
co sa tyka filmu - mne sa pacil. samotny pribeh pre mna nieje ani tak podstatny (pocahontas som aj tak nikdy nevidel ani neviem o com to je
treba si to zistiť ale radšej by som išiel v Stredu pre istotu. (Neviem ako máš choré oko tak som to možno zle pochopil.)
Lapaloma dobré