Mozno by tu mohlo byt nieco, kto ma najkrajsi, najoriginalnejsi, najvystiznejsi a najgicovejsi avatar
Za seba tu pisem: Moj avatar co teraz mam vznikol po rozhodnuti ze moj predchadzajuci avatar je strasne spatny. Je to vlasne nejaky tucnak z nejakej rozpravky (hladal som nejake animovane zviera, a toto sa mi zapacilo. Vevericku z doby ladovej mi bolo trapne dat
Ak by som mal povedat nieco o ostatnych avataroch tak neviem. Ale najotravnejsi avatar bol, ked NOISE mal taku muchu co sa hybala. Akurat bola jesen alebo leto a takych malych musiek som mal plny monitor a ked som zbadal NOISE-ho prispevok tak som mu zabijal avatara...
PS: dufam ze sa nikto neurazi, ked mu spominam avatara
edit: tulenik diky
Fotky Pavúkov? S'il vous plait:
Ondro, kedy budú peniaze?
Zajtra.
...
Ondro, máš peniaze?
Zajtra.
....
Ondro, čo je s tými peniazmi?
Čo som ti včera povedal?
Že zajtra.
Tak čo sa furt vypytuješ!
edit: tulenik diky
ja zas chovam 8-my rok brachypelmy albopilus.tada vtackarov..z migueleho je uz pekna supa ako ruka
--sa to tu mierne zvrtlo
Speedy ak chces nejake fotky tak ti ich mozem poslat na mail
69 z viacerych dovodov od stastneho cisla 6(+ obratena 6=9),cislo na mojej prvej sutazi(tanecnej:) cislo na bikerskej sutazi,poloha atd
a Gekon .... to je na dlhsie .... dajme tomu ze sa vyskrabem na kopec ako gekon
labut je symbol cistoty, ale myslim skor dusevnej
A čo vyhráva ten kto uhádne, ja by som bola za nejakú hmotnú výhru.
Len sa nezblázni...
Inak ostatní,super,ale Alenka to asi vystihla najlepšie...
Vysvetlím rada.A aby si si nemyslel, že som až taká múdra, prezradím, že toto citujem z odborného článku.
Spôsob života labutí.
Správanie- páry spolu zostávajú počas celého života, hoci ak jeden partner uhynie, vytvorí sa nový pár.
A Ivka, ako výhru by som si predstavovala strieborný mercedes.
No dobre, tak stačí aj pochvala na fóre za moju nevídanú bystrosť a inťeligenciu.