Krasny pojazd je tu. Skoda, ze to treba prakticky cele vyniest/vytlacit. Sli sme prvykrat tak nebol az taky flow ale itak sa dalo ist pekne. V stvrtej minute som vletel do fajnych skal ale pohoda. Bajk pozral co prislo do cesty.
čaute dnes som prvý krát otestoval chest mount....so stabilitou obrazu som viac ako spokojný ale mám na vás otázku... kamera cez ten vodeodolný obal moc zvuku nenahráva.. respektíve je počuť len divné pukanie/ťukanie sem tam a zvuky sú hooodne tiché... ako riešite nahrávanie zvuku(nepotrebujem super kvalitu..len nech je normálne počuť zvuk..)
napadli ma dve veci(videá som v živote netočil takže možno sú obe blbý nápad)
1. vyvŕtať do vodeodolného púzdra dieru v mieste mikrofónu....
2. nahrávať zvuk na telefón externe a následne spojiť v programe....
alebo ako ináč to riešiť? (rozpočet na túto fičúru som si stanovil tak do 30€)
hmm, síce budem musieť vŕtať do obalu tak či tak..ale toto sa mi pozdáva ďakujem, objednám, vyskúšam a dám vedieť. ešte jednu vec mám.. aký free program odporúčate na úpravu videa? ideálne čím viac user frendly
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
RAW gopro clips - Lac Blanc again | 4 days 4 bikeparks - day1 part2 2016 -subtitled-Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Šíp - Malá FatraOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Kojšovská hoľa 10.9.2016Otvoriť v novom okne thumb_up2thumb_down
Server má dočasné technické problémy. Ospravedlňujeme sa.
napadli ma dve veci(videá som v živote netočil takže možno sú obe blbý nápad)
1. vyvŕtať do vodeodolného púzdra dieru v mieste mikrofónu....
2. nahrávať zvuk na telefón externe a následne spojiť v programe....
alebo ako ináč to riešiť? (rozpočet na túto fičúru som si stanovil tak do 30€)
tu je testovacie video na ceste dnes z roboty https://www.youtube.com/watch?v=Qf0QVtyBe5Y
vzhladom na uhol pod akým ju mám nastavenú len s púzdrom