Tesak, tak na toto sa veľmi rád pozriem, ako to celé dáš dole a žiadne chicken lajny
Double... no asi tak, zas je to na úrovni Partizána v Sekaninách, čiže zas to nie je pre úplných začiatočníkov.
video si neviem pozriet ale nieco mi Riso minule ukazal... tak predpokladam ze je to ono.... pred koncom kusok potlacit naspat hore do prava a potom medzi kamene....
Vsak prid a pôjdeme pozrieť. Ak to das na jeden krat tak mas u mna pivo
Ja nehovorim,že to je lahké len že sa tešíte z takýchto úsekov. Medzi tie skaly na zaciatku sa nezmestím. V stredu som siel zelenú od chaty pod chlebom a 1,5km boli stale takéto sutre ani nebolo kde pomaly zastat. Zase chýbali skoky. 2 krát v sezone si nájst cas a prist pojazdit fatru pokial ju ovšem nevytazia a budete mat viacej podobnej zábavy + s peknou prírodou a výhladmi.
medzi skaly som sa nevosiel resp. to je tak na osuchnutie prehazky alebo ramu ,tam kde si sa rozbiehal som v zakrute otrel malicek o skalu ,ale tak 800 ky rajdy robili svoje ...ostatok uz bol v pohode...
pride mi usmevne ako na hentom na TBK2 som tiez svojho casu maturoval a potom sa pozrie co clovek prejde na Garde alebo vo Finale..ale pride domov, jazdi zas dialnice a po tyzdni je zas tam kde(je) bol :/
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Double... no asi tak, zas je to na úrovni Partizána v Sekaninách, čiže zas to nie je pre úplných začiatočníkov.
Vsak prid a pôjdeme pozrieť. Ak to das na jeden krat tak mas u mna pivo
Ja nehovorim,že to je lahké len že sa tešíte z takýchto úsekov. Medzi tie skaly na zaciatku sa nezmestím. V stredu som siel zelenú od chaty pod chlebom a 1,5km boli stale takéto sutre ani nebolo kde pomaly zastat. Zase chýbali skoky. 2 krát v sezone si nájst cas a prist pojazdit fatru pokial ju ovšem nevytazia a budete mat viacej podobnej zábavy + s peknou prírodou a výhladmi.
Pekná AM/EN vložka nakoniec
Ale ako "secret" mi to nepríde, veď len namiesto odbočenia doľava sa ide rovno
pride mi usmevne ako na hentom na TBK2 som tiez svojho casu maturoval a potom sa pozrie co clovek prejde na Garde alebo vo Finale..ale pride domov, jazdi zas dialnice a po tyzdni je zas tam kde(je) bol :/
Pri peknom počasí je možné vidieť vrchol Zárub.
Autor sa rozhodol vymazať svoj účet spolu s obsahom, ktorým do fóra prispel.