K tomu čisteniu, čistiť bike wapkou a ešte k tomu rotačnou triskou. Všetky ložiská idú do pápá. Aj v návode k WAPke je napísané, že rotačná triska je výhradne na čistenie chodníkov, etc.
Dlhé a nudné, ale pre mňa veľmi výnimočné video, kedže je to moja druhá stovka (117,7 km) v živote. Na MTB po ceste (100% asfalt) je síce neštandardná kombinácia, ale netrápilo ma to a stálo to za to! Ak by sa chcel niekto inšpirovať tak pod videom prikladám aj mapku
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
youtube.com/watch?v=k5nZ09j8gnw&t=0
youtube.com/watch?v=qi7clw14bAM&t=0
Mapa: http://goo.gl/gsbbpo
Je to Otschergraben rakúsky Grand Canyon - údolie rieky Otscherbach, krásna príroda oplatí sa tam isť.
youtube.com/watch?v=0Em9EEHzz8I&t=0
Na biku je tam zakázané jazdiť je to prírodná rezervácia. Kamera skresľuje ten chodník je dosť široký.
youtube.com/watch?v=D620vkLvSOI&t=0
http://vimeo.com/m/104427650
vimeo.com/37724347
youtube.com/watch?v=BQ80GQIIIhA&t=0
vimeo.com/105025639
vimeo.com/100135545
zdroj BF
vimeo.com/105249445
vimeo.com/104690768
vimeo.com/105283032
youtube.com/watch?v=zgOfHf2zsgc&t=0
zdroj: www.trail-busters.cz/