Velmi podarene! Vasko32, mna zaujima vasa techika nosenia bajku na chrbte. Od kial to je?
My sme reprezentanti skoly nosenia malo fatranskej a nas guru bobo_mt vravi: lava kluka dole, prava ruka chyti lavu kluku, lava ruka lavu nohu vidlice a spodna ramova trubka ide cca na prave plece.
Velmi podarene! Vasko32, mna zaujima vasa techika nosenia bajku na chrbte. Od kial to je?
My sme reprezentanti skoly nosenia malo fatranskej a nas guru bobo_mt vravi: lava kluka dole, prava ruka chyti lavu kluku, lava ruka lavu nohu vidlice a spodna ramova trubka ide cca na prave plece.
no v podstate asi od nas... aj ja som nosil bike na chrbte tak ako hovoris len mi vadilo ze vzdy si vytrem 5 kil blata zo spodnej trubky na krk tak som zacal bike nosit opacne
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
youtube.com/watch?v=ZAQCnKQFe1A&t=0
Rider : Roman Klinčák
youtube.com/watch?v=pcbRQ8ioiZ0&t=0
Rider: Ľubo Kakalejčík (Life4Ride DH Team)
youtube.com/watch?v=8xhnKvSFJL4&t=0
Rider: Ľubo Kakalejčík (MŠK Krompachy Freeride)
youtube.com/watch?v=FmHc54dpxpU&t=0
STUNT OR DIE !!http://www.trail-busters.cz/trail.php?x=375
vimeo.com/74200401
http://www.mtb-news.de/news/2013/09/12/dh-world-cup-hafjell-claudios-track-check-mit-ueberraschungseffekt-video/
youtube.com/watch?v=2pRfhvFF2gU&t=0
youtube.com/watch?v=k2DmQeFbz0Q&t=0
vimeo.com/74180891
vimeo.com/74259629
My sme reprezentanti skoly nosenia malo fatranskej a nas guru
youtube.com/watch?v=Lfv-iaoUc_c&t=0
My sme reprezentanti skoly nosenia malo fatranskej a nas guru
vimeo.com/74383299