Koľko ľudí má na DH/Enduro biky v najvyššej výbave, ktoré vo väčšine sponzorovaných videí vidíme? Zopár.
Na to som narážal. A tu je sponzorované video v ktorom jazdí na X7 výbave tak preto.
jankosta takto si to myslel..no povedzme, ze sa vo vseobecnosti s tym da suhlasit...ale to ta musia potom tiez ,,iritovat" zabery z TdF, Gira a tak pod.
jankosta: Tak vieš, pokiaľ je jazdec vo videu sponzorovaný, je jasné, že jazdí na zrejme najlepšom modeli čo sponzor ponúka. Je to reklama pre výrobcu. To je ako keby reklamu na Škodu Fabiu urobia s nejakou najslabšou výbavou obutú na plecháčoch.... Zvyčajne tam nabombujú rovno RS-u a podobne...
Treba hľadať amatérske videá...aj "péčko" je zaujímavejšie od amatérov
paci sa mi ako tu niekto konecne nacal temu toho ze stale sa divame len na Super Uzasne videa tocene viac menej ako reklama,so spustom techniky a co ja viem akej podpory...ale ked tu niekto da obyc videjko tak si to pomaly nikto nepozrie ani ako to moje , ja viem clovek s kamerkou na hlave toho nenamuti a ludia co sa len tak vozia nepredvadzaju kusky hodne zavodnych jazdov ale..pre mna je bike nastroj na to aby som si zajazdil,nasiel krasne miesta a sem tam si zasaskoval trosku ako maly chlapec s uzasnymi ludmi
ale jasne...na krasne stroje s perfektnymi masinami a s este uzasnejsimi sceneriami sa pozera dobre
to video som si hned vtedy pozrel (aj tie slecny v 0:45 som si vsimol), nepotrebujem dookola nalestene videa s rovnakym scenarom. ale ten jeden usek ste mohli zjazdit skoda ho takto tlacit, ostane teraz smutny (ten usek), bude to musiet ist niekto napravit (rad by som).
Pekné videjko, tiež som ho pozeral hneď keď si ho sem dával. Takéto videá z výletov a jazdenia po slovenských horách ma vždy potešia. Moje vôbec prvé natočené tiež nikto nepozeral Youtube mi rozhádzal kvalitu musím sa s tým viac pohrať niekedy... http://www.youtube.com/watch?v=XS8R6QiKhx8
Ale pokiaľ máte radi Iron Maiden tak aspoň popočúvate
to video som si hned vtedy pozrel (aj tie slecny v 0:45 som si vsimol), nepotrebujem dookola nalestene videa s rovnakym scenarom. ale ten jeden usek ste mohli zjazdit skoda ho takto tlacit, ostane teraz smutny (ten usek), bude to musiet ist niekto napravit (rad by som).
a ktory usek myslis???lebo ono niektore useky na videu vobec nevyzeraju ze su nejake "zle" ale v skutocnosti su prudke jak svina
Pekné videjko, tiež som ho pozeral hneď keď si ho sem dával. Takéto videá z výletov a jazdenia po slovenských horách ma vždy potešia. Moje vôbec prvé natočené tiež nikto nepozeral Youtube mi rozhádzal kvalitu musím sa s tým viac pohrať niekedy... http://www.youtube.com/watch?v=XS8R6QiKhx8
k tomu YOUTUBE...ja som to tiez dal najprv tam ale ked som videl ten grc co mi to narobilo s kvalitou tak som skusil to VIMEO a tu je to lepsie
...pozrel som si videjko..pekne..len ten isty problem co mam aj ja...nestabilne video..ako zabezpecit aby sa tak kamera netriasla...
paci sa mi ako tu niekto konecne nacal temu toho ze stale sa divame len na Super Uzasne videa tocene viac menej ako reklama,so spustom techniky a co ja viem akej podpory...ale ked tu niekto da obyc videjko tak si to pomaly nikto nepozrie ani ako to moje , ja viem clovek s kamerkou na hlave toho nenamuti a ludia co sa len tak vozia nepredvadzaju kusky hodne zavodnych jazdov ale..pre mna je bike nastroj na to aby som si zajazdil,nasiel krasne miesta a sem tam si zasaskoval trosku ako maly chlapec s uzasnymi ludmi
ale jasne...na krasne stroje s perfektnymi masinami a s este uzasnejsimi sceneriami sa pozera dobre
Vidis, ja si uz pozeram iba tunajsie amaterske videa pouzivatelov, vyumelkovane profi videa ma uz nebavia. To iste dookola
mňa nebavia tie videá z pohladov jazdcov zas takže ak to je z helmy alebo hrudníka rovno vypínam..
ale aj hromada tých "pekných" videí je amatérskych, len sa tí ludia viac vyhrali, resp vedie trochu s filmom..
a sponzorských tu tiež nie je tak vela, často krát je problém vobec zistiť značku biku
ako dívať sa na 10 minút trasenia obrazu a stejne mám z toho prd je podla mna oničom to už viac efektu spraví slide s fotkami a to že sú videá s reklamou je len dobre aspoň za to dostali nejaký groš a môžu sa zlepšovať.
jasne ze je fajn ze ktosi aspon nieco dostane naspat skrz sponzorov(aspon daco za tie predrazene bajky ) a ze to je dobre pre chlapcov ze maju moznost jazdit a zlepsovat sa,len ma mrzi ze v realite je to niekde inde a ze to ani bajkeri nedokazu pochopit o com to je...a uz to nebudem viac rozoberat
ja si rad pozriem aj aj, na "domacich" ,ak to ma aspon trosku kvality, je najlepsie ze okuknem kam by sa dalo ist, tie ostatne su "len" o zabave,okukavani techniky...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.pinkbike.com/news/Summer-of-Summit-Segments-Squamish-by-Trail-video-2013.html?trk=rss
A konočne aj video s bikom, ktorý je určený pre normálnych ľudí.
Na to som narážal. A tu je sponzorované video v ktorom jazdí na X7 výbave tak preto.
http://vitaminl.tv/video/1?ref=fbs
Treba hľadať amatérske videá...aj "péčko" je zaujímavejšie od amatérov
youtube.com/watch?v=8Hz8MKJ16kU&t=0
vimeo.com/79210955
a ktory usek myslis???lebo ono niektore useky na videu vobec nevyzeraju ze su nejake "zle" ale v skutocnosti su prudke jak svina
k tomu YOUTUBE...ja som to tiez dal najprv tam ale ked som videl ten grc co mi to narobilo s kvalitou tak som skusil to VIMEO a tu je to lepsie
...pozrel som si videjko..pekne..len ten isty problem co mam aj ja...nestabilne video..ako zabezpecit aby sa tak kamera netriasla...
Vidis, ja si uz pozeram iba tunajsie amaterske videa pouzivatelov, vyumelkovane profi videa ma uz nebavia. To iste dookola
ale aj hromada tých "pekných" videí je amatérskych, len sa tí ludia viac vyhrali, resp vedie trochu s filmom..
a sponzorských tu tiež nie je tak vela, často krát je problém vobec zistiť značku biku