Ak sa niekto vyziva v kvalitnom zvuku, tak skuste pozret moje video kde som pouzil externe nahravanie. Idealne na sluchatkach.
brutalne tie zvuky co to zachytilo, mi to pripadalo ako zvuky z hry/filmu - az moc dobry zvuk na to video, teraz by to chcelo upgrejdovat obraz na 4K nech je audio aj video na rovnakej urovni
Vychutnajte si jazdu v krásnom prostredí na Slovensku. Aj toto video je dôkazom, že bikeri do Slovenských hôr patria tak ako je tomu aj v zahraničí... len si to musíme vybojovať! Falcon's AutumnOtvoriť v novom oknethumb_up8thumb_down
Vychutnajte si jazdu v krásnom prostredí na Slovensku. Aj toto video je dôkazom, že bikeri do Slovenských hôr patria tak ako je tomu aj v zahraničí... len si to musíme vybojovať!
kdeže to je na Slovensku ? inak chválim video a správneho bikera ktorého bike je 30x drahší ako jeho auto
Vychutnajte si jazdu v krásnom prostredí na Slovensku. Aj toto video je dôkazom, že bikeri do Slovenských hôr patria tak ako je tomu aj v zahraničí... len si to musíme vybojovať! Falcon's AutumnOtvoriť v novom oknethumb_up8thumb_down
Včera som tadiaľ išiel hore. Menej logickú trasu na bicykel si už ani neviem predstaviť. Dostať ten bajk na Malé Nocľahy musí byť tak trochu dosť za trest. Je to nebezpečné, včera tam HZS pomáhala nešťastníkom, ktorým sa pošmykol na chodníku psík a pádom nadol sa zabil. Ten chodník zápasí s eróziou už teraz, viem si predstaviť aké reakcie vyvolá predstava cyklistu, čo tam ide, až kamienky lietajú. A ak sa nemýlim, je to piaty stupeň ochrany...
Toto sa 99,5% cyklistov netýka, resp. naopak, môže im to uškodiť kvôli reakciám, čo to môže vyvolať.
Takže obdiv za odvahu a techniku ale inak hlboké rozpaky ohľadom súdnosti pri tejto aktivite.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Action Cam | Matt Hunter in Catch and Release | SonyOtvoriť v novom okne thumb_up2thumb_down
brutalne tie zvuky co to zachytilo, mi to pripadalo ako zvuky z hry/filmu - az moc dobry zvuk na to video, teraz by to chcelo upgrejdovat obraz na 4K nech je audio aj video na rovnakej urovni
November- Afternoon ride #Sony Action camOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Krasnansky Skok alebo ako zabit cas v leseOtvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down
RideThePlanet: Crimea Mountain BikeOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Falcon's AutumnOtvoriť v novom okne thumb_up8thumb_down
Gopro + toto http://www.amazon.com/Feiyu-FY-WG-3-Axis-Wearable-Gimbal/dp/B011YNWKEA
GoPro: Andrew Whiteford - Teton Pass, Wyoming 10.7.15 - BikeOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Kojšovská hoľa 22. 11. 2015Otvoriť v novom okne thumb_up2thumb_down
kdeže to je na Slovensku ? inak chválim video
Falcon's AutumnOtvoriť v novom okne thumb_up8thumb_down
Tu:
http://mapy.hiking.sk/?x=19.03433&y=49.24429&ref=permalink
Včera som tadiaľ išiel hore. Menej logickú trasu na bicykel si už ani neviem predstaviť. Dostať ten bajk na Malé Nocľahy musí byť tak trochu dosť za trest. Je to nebezpečné, včera tam HZS pomáhala nešťastníkom, ktorým sa pošmykol na chodníku psík a pádom nadol sa zabil. Ten chodník zápasí s eróziou už teraz, viem si predstaviť aké reakcie vyvolá predstava cyklistu, čo tam ide, až kamienky lietajú. A ak sa nemýlim, je to piaty stupeň ochrany...
Toto sa 99,5% cyklistov netýka, resp. naopak, môže im to uškodiť kvôli reakciám, čo to môže vyvolať.
Takže obdiv za odvahu a techniku