z videa to posobi easy, ale nazivo to je urcite rozdiel, ja som tam na 130-140 zdvihoch nikoho nevidel skoro vsetci tam jazdi DH masiny, ale pokial mas vyssi skill jazdenia tak to mozes skusit
Kalnica je super. Novu enduro-trat by si mali vzat za priklad vsetci "trail-builderi" - perfektna plynulost, idealne na ucenie, lebo lavice. tam je bajk z nizsim zdvihom aj vyhodou. na spdh a inych dh tratiach sa da tiez zabavit na enduraku, ale neni hanba tam jazdit na zjazdaku. trate su kratke, ale zabavne.
prostredie aj s tou inverziou páčili sa mi aj tie zábery zo zadu na koleso, ten druhý pohľad na vidlu, hm dosť netradičný a osobne by som radšej videl aj nejaký iný pohľad na trail z prilby, riadítok,...ale každý máme na to trochu iný názor, no videjko celkom pekné aj keď pre mňa trochu netradičné
pekné, nikdy som tam síce nebol, no tie trate v Kálnici na mňa pôsobia dosť easy ale to je asi len pocit z pár záberov čo som odtiaľ videl. Chodievate tam niekto jazdiť aj na nižších zdvihoch, povedzme 130-140 mm či to moc na trail bajk nie je? Je mi jasné že to primárne nie je na také bajky stavané no rád by som niečo také skúsil aj na svojom
videl som tam aj na 140mm a podla mna sa da kazda trat zist aj na tom. na 160mm sa daju podla mna vsetky v pohode.
Enduro a Era sa dá prejsť v pohode aj na HTčku, samozrejme 150+ je na tom lepšie. Na Endure nie je miesto, ktoré by bolo vyslovene nebezpečné alebo nezjazdné pomaly. Na Ere už sú aj zložitejšie pasáže ako napríklad časť vo videu od 1:45. Choď skúsiť je to tam fajn.
videl som tam aj na 140mm a podla mna sa da kazda trat zist aj na tom. na 160mm sa daju podla mna vsetky v pohode.
tiež sa mi nezdalo podľa videii čo som videl až také strašné, no skutočnosť občas býva iná od viacerých som počul že to moc na také bajky nie je, no myslím že skoro všetko sa dá zísť aj keď určite pomalšie a nejaké tie väčšie skoky sa snáď dajú obísť ak si trochu zlepším skill a niekoho ukecám, tak tam možno niekedy behnem, prípadne na bike fest, to by mohla byť dobrá kombinácia, poskúšať nové bajky aj trate
tiež sa mi nezdalo podľa videii čo som videl až také strašné, no skutočnosť občas býva iná od viacerých som počul že to moc na také bajky nie je, no myslím že skoro všetko sa dá zísť aj keď určite pomalšie a nejaké tie väčšie skoky sa snáď dajú obísť ak si trochu zlepším skill a niekoho ukecám, tak tam možno niekedy behnem, prípadne na bike fest, to by mohla byť dobrá kombinácia, poskúšať nové bajky aj trate
co viem tak vsetky trate sme mohli obist a nemuseli skakat tie velke skoky
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Martinska Jahoda 27.12.2015Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
A budes mat este viac padov ... v takomto terene sa neoplati ist pomalsie, skus zrychlit
tiez sa pridavam k tejto iniciative
tiež sa mi nezdalo podľa videii čo som videl až také strašné, no skutočnosť občas býva iná
co viem tak vsetky trate sme mohli obist a nemuseli skakat tie velke skoky
To buchanie v pozadi je co? Znie to ako buchanie srdca, aj ked sa mi to uplne nezda...