No ja mám problém vždy, lebo ako som stále len začiatočník či mierne pokročilý, tak skoro všade kde prídem som vždy prvý krát, takže opatrnosť je na mieste Takže hladám nejaké lokality kam by som trafil, vedel si to tam najazdiť a konečne si to aj trochu viac užiť. Ďalšia vec, jazdím prevažne sám a to je veľká brzda keď človek vie, že ho nikto nezdvihne.
Tak, ale dôležité že jazdíš s rozumom , najmä pokiaľ si sám, tiež jazdievam väčšinou sám a aj keď jazdím po trailoch ktoré poznám, tak je to iný pocit keď ste minimálne dvaja, keby niečo. Vždy je v týchto prípadoch opatrnosť na mieste, preceňovanie vlastných schopností sa často nevypláca a rozumnou jazdou sa časom budeš posúvať ďalej a dovolíš si viac ako teraz
No ako ukažka trailu sa mi to Henryho video páči viac pre niekoho kto tam nikdy nebol. Čiže aj premňa, ničmenej keď som to videl aj vo verzí naplno tak si človek z oboch videjí vie aspoň utvoriť celkový obraz toho ako to tam asi vyzerá, myslím že by som to na pár pojazdov zvládol dúfam aj s hornetíkom. Určite tam raz zájdem pozrieť.
Za nas slapal Kaprak:) Berte to ako prezentacne video trailu ktoré osloví aj tých menej skusených aby tam vyrazili. Len bacha Video a skutocnost je velky rozdiel. Henry daj sem este tie Kálnicke traily.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
TRAILRIDE: SALAŠKYOtvoriť v novom okne thumb_up2thumb_down
No ja som to siel prvy krat tak sme sli tak viac menej to kuknut. Ale teraz uz by som sa asi pustil skoro do vsetkych skokov
https://youtu.be/Iu3173C4pac
Kamenna - NovaOtvoriť v novom okne thumb_up4thumb_down
Skoda ze ro je z hudbou uplne to zabije to video potom.
Skoda ze ro je z hudbou uplne to zabije to video potom.
staci viac slapat nie len sa viest, potom by to tvoje video vyzeralo akcnejsie,Takto to vyzera ako lazo plazo ale ked to rozbehnes je to ina kava...