Snad to tu este nebolo,ako kedysi vyzeral DH
Ked sa na to divam,spomeniem si na film TRON
no paradicka si pozriet nieco z minulosti. ako sa za ten cas zmenila vystroj, technika jazdy, bajky... ale "piloti" 90-tich rokov sa mi zdaju tvrdsi borci
http://www.youtube.com/watch?v=7U9jY4o9vHc
cyklotura L.Mikuláš-kvačianska dolina-V.Borove-Malatiny-L.Mikuláš
ja-spolužiak-Profesor
celkom pekne aj dobra kvalita natačane GoPro
kvalitka v poho ale cosi tomu chybalo aby viac zaujalo. 4:40 som si vsimol ten biker mal nejaky cudny prevod 1-7 alebo cosi take nejazditelne po rovnom asfalte sak ten prehadzovac mal vystrety vodorovne mozno aj na doraz . inac poznam to tam krajinka pekna kvaciansku mam vela krat prejdenu smer Huty a späť do Matiasoviec po super asfaltovom zjazde kde mame chalupu.
ak nikto nebol vazne zraneni, tak na Cassoviu parada
ale hosi z KE maju tie downtowny davno vychytane. minule to jeden pekelne strihol okolo sprievodu zo skolky na chodniku.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ked sa na to divam,spomeniem si na film TRON
no paradicka si pozriet nieco z minulosti. ako sa za ten cas zmenila vystroj, technika jazdy, bajky... ale "piloti" 90-tich rokov sa mi zdaju tvrdsi borci
http://www.videoportal.sf.tv/video?id=1ea4880b-de47-4178-b57b-2baa30e3ba2a
cyklotura L.Mikuláš-kvačianska dolina-V.Borove-Malatiny-L.Mikuláš
ja-spolužiak-Profesor
celkom pekne aj dobra kvalita natačane GoPro
http://www.youtube.com/watch?v=cxMdYikvZ5w
mne sa to viac pacilo v hillovom podani ked nakonci padol
ale hosi z KE maju tie downtowny davno vychytane. minule to jeden pekelne strihol okolo sprievodu zo skolky na chodniku.