Dobrý, hľadám kamoša/kamošov na jazdenie v okolí Vranova nad Topľou, ktorí poznajú nejaké traily, resp chcú nejaké postaviť. Mám 17 a jazdím na HTčku. Niesom profík, no ani totálna lamma. Snáď niekoho nájdem
HE mas celkom dobre dostupne vlakom /rovnako az po Stakcin/. Vylezies cez Jasenov na hreben Krivostanky a odtial sa mozes zviezt dole na vlak do Strazskeho. Alebo pojdes dalej, az na Kyjov, alebo pod neho. Z Porubky po hrebeni az do Strazskeho a na vlak. Mi je vlakom dostupne tiez, ale odtial na Vihorlat to je daky ten km, ale nie je to daleko .. mozes vyskusat napr. Viniansky hrad, alebo aj na hreben Vihorlatu a odtial zas do Strazskeho na vlak. Ale dobre je mat partaka /z VT/, to je fakt. V tom moc neporadim .. ale z VT mas bajkom dostupne Zamutovske skaly a Makovicu. Takisto Dubnik, kde to je tiez celkom fajn.
lto Ďakujem za typ, cez leto som mal v pláne nejako magicky sa dostať do Slanských vrchov, a tam na Šimonku alebo Oblik. Ale Vihorlat takisto neznie zle. Ďakujem za tip, možno ešte nejakého parťáka zoženiem, pretože sam sa na takúto túru bojím ísť.
Dostanes sa lahko po ceste, Vechec, Juskova Vola , Zamutov, je tam dokonca tusim aj novy asfalt/cyklotrasa popod les. Odtial potom uz mozes hocijak. Bud asfalt na dubnik a dalej po cervenej, alebo zo Zamutova po asfaltke a potom lesnych cestach na Grimov Laz, alebo popod Praporec. Alebo vlakom a vystupis v Bystrom,Hanusovciach,alebo PodLipnikoch. Naspat potom ten Zamutov/Vechec. Vlakom je potom lepsie do Humenneho. Inak tam mozno tiez niekoho najdes .. do vlaku nastupis a potom uz spolu. Mozno by som zvazil facebook ak nemas, tam mozno skor najdes partaka v tychto destinaciach, kde nic nie je /vtip ..sam som odtial/.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.