ola byciklisti.Ako zabranujete prieniku blata na zvrsky?Lebo kazdy raz prist domov ako cune uz nieje smiesne.
1.blatniky?
2.nebikujete?
3.nebikovat v tesilakoch a mokasinach?
4.nahodit karoseriu?
5.bikujete holy?
blato neblato.... treba ist, uz horsie je ked dostanes od predneho kolesa spodom do oka (mam diopricku vlozku skla su trosku dalej od tvare) ... ostatne mi je jedno
neviem ale podľa mňa blato patrí k MT cyklistike....neviem ako vy ale ked vydim po usi zasraneho cyklistu ktory ide cez mesto tak si pomyslim ze to asi ziadny amater nebude.... ..no zas berte to s rezervou.......
ja mam na dolnej ramovej trubke male kridlo, aby som zachytil to co smeruje do tvare a na zvysok kaslem pred vchodom sa okefujem a sup do pracky....horsie je to s bikom, z toho to opadava este mesiace
Prídem pred barák, telefonicky zavolam hore pre Pit-Stop.
dole príde synátor s vedrom a teplou vodou, bez chemikálii. Metličkou sa spravý očista a ide sa domov.
Myslíte, že ten zadný tlmič treba nejako chrániť? Ak by bolo treba dali by tam predsa prachovku, alebo niečo. Výrobca predsa vie, že sa to nemontuje na žiletky. Či nie?
Ja tam nemám nič. Fox float PR3
Nie je nic lepsie a krajsie ako sa vyblaznit na biku v blate. I ked mama z toho az taku velku radost nema ked sa taky "pekny" vratim domov! Ale raz za cas sa treba takto vyburit, to len aby sme nezabudli na co mame tie MTBcka
Raz na jesen ked uz bolo chladnejsie som chytil dazd a bez blatnikov som si cely navrat sprchoval krize studenou vodou. Mal som par dni trable. Poucil som sa takze ked je chladno a vyzera na mokro, radsej ich nasadim.
Povodne som bol zastancom teorie, ze nemam rad batoztek kvoli poteniu chrbta. Potom som sa stal hyrivcom a kupil si Camelback M.U.L.E Odvtedy zastavam nazor, ze vzdy s batoztekom. Moze to byt dobra zprava - clovek je v kazdom veku schopny vyvoja.
To blatko tak nejak patri k tomu a ked som v zjazdiku ani sa nesnazim nejako brzdit. Najviac ma sere umyvanie biku, ale to riesim wapkou ale len tak zhruba kostru a plaste.
Ked sa uz ale vraciam mestom domov a som zablateny po bikovani mam taky zvlastne prijemny pocit, ani neviem preco.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
proste neni nic lepsie ako blatom zasraty biker
proste neni nic lepsie ako blatom zasraty biker
toto mi niekoho pripomina, hlavne tie mlaky
dole príde synátor s vedrom a teplou vodou, bez chemikálii. Metličkou sa spravý očista a ide sa domov.
Ako ochrana zadneho tlmiča pred blatom sa mi zdá byť malý blatníček z estetického hladiska menšie zlo než fusakel.
Ja tam nemám nič. Fox float PR3
maly blatnicek na tlmic je samozrejme odpustitelny...ale tie normalne nechutne lacne plastove blatniky...fuuuj hnus
Ked sa uz ale vraciam mestom domov a som zablateny po bikovani mam taky zvlastne prijemny pocit, ani neviem preco.