Tak čo, venujete sa niečomu. Ja preferujem Muay Thai, samozrejme aj trenujem. Idol Buakaw Por Pramuk, hoci za Por Pramuk gym už neboxuje. Inak sa vola Buakaw Banchamek.
miso2012: aky box? ja pisem o boxeri,nie boxe,ale tu na fore som si uz zvykol
a ten kickboxerik bol fetuldo,kazdy ho dobre poznal
tak na tuto temu jedine si spravit zbrojak typ A
Zbrojak ti tak pomoze do basy. Chcel som ho robit, dva mesiace som sa ucil vsetko mozne o zbraniach, strelive, zakony a aj realne udalosti a tam som skoncil. Prachy na zbrojak som dal radsej do bajku a kupil si plynovku. Kopa ludi, ktori sa len branili svojou legalnou zbranou skoncilo v base. Pridu dvaja, ty si sam a je po strelbe. Bez svedkov a to poriadnych, nie stara ***** spoza okna alebo ozraty kamos si v prdeli.
Zbrojak ti tak pomoze do basy. Chcel som ho robit, dva mesiace som sa ucil vsetko mozne o zbraniach, strelive, zakony a aj realne udalosti a tam som skoncil. Prachy na zbrojak som dal radsej do bajku a kupil si plynovku. Kopa ludi, ktori sa len branili svojou legalnou zbranou skoncilo v base. Pridu dvaja, ty si sam a je po strelbe. Bez svedkov a to poriadnych, nie stara ***** spoza okna alebo ozraty kamos si v prdeli.
chcel by som vidiet,kto by na teba realne zautocil,kebyze vytiahnes zbran,to by musel byt psychopat jedine
Drogy a alk robia svoje. Takisto ak niekto stoji proti tebe s nozom a ty sa odvazis vytasit tak psychika moze spravit svoje a strielas. Jeden takto nedavno vysiel z basy. V sebaobrane bohuzial zasiahol tipka az 5 krat a to na sude nemoze obstat. Musi to byt nehorazne vypeta situacia, ktoru my tu spoza PC proste objektivne nezhodnotime. Preto nam ostava sa riadit jedine udalostami, ktore sa uz stali a nebolo ich malo.
miso2012: hehe nikdy nezabudnem na treningu karatakov,ked tam trener zadrel,ze najrychlejsi bezci boli nejaky smahnuti z j.ameriky: ze bezia stylom zajaca,zacal tam behat ako taky ***** a my sme sa na nom len ostatni rehotali
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Utocnika s nozom zneskodnis lahko .. hodis nanho bajk .. ak je to 18kg AM-En, tak skoncil
ps: omg, nestiham sa divit ake temy v poslednom case sa tu preberaju
tie temy su umné, len čo je pravda
a ten kickboxerik bol fetuldo,kazdy ho dobre poznal
tak na tuto temu jedine si spravit zbrojak typ A