Chodi niekto na bukovec na bike po ceste? ja som len zvedavy, lebo dnes sa mi podarilo z kvp za 16min a nejake sekundy, bol som uz v koncoch, a samozrejme 2.35ky gumy nie su naj na taku cestu, len som zvedavy ze ako vy
Chodi niekto na bukovec na bike po ceste? ja som len zvedavy, lebo dnes sa mi podarilo z kvp za 16min a nejake sekundy, bol som uz v koncoch, a samozrejme 2.35ky gumy nie su naj na taku cestu, len som zvedavy ze ako vy
Nemeral som, lebo chodím väčšinou od Šace, ked idem z práce, ale najbližšie si to zmeriam a napíšem
Inak jazdecky klub (pri KVP) - Horny Bankov : 8:40ˇ
na bukovec po asfaltke?? a naco mas mtb-cko?? bajkeri chodia po lese
je to len priblizne od kedy sa pustis do myslavy, a cesta normalna po ceste, kde aj auta chodia, a dole az k prvemu parkovisku
Od myslavy po kade? po basku?
Siel som to minuly rok po ceste ale uz nepamatam , skusim zmerat niekedy . Ale skus si radsej stopnut kojsovku od idky to je kustik dlhsie stupanie...
v nedelu som siel na bukovec, cez KVP, ale po ceste, lesne cesty tam nepoznam (akurat som za baskou v jednej casti z cesty videl v lesiku cesticku), no cas som nemeral... nas5 som siel cez peres
tam nemaš kde zabludit .. ide to stale subežne s asfaltovou cestou a hore na Baške sa to trošku odkloni od asfaltky, ale ked sa budeš držat stale mierne vľavo (nedaj sa zlákat širšou lesnou cestou odbočujúcou doprava) prejdeš popod vyklčovane elektrické vedenie (to čo na vrchole kopca križuje aj asfaltku) vojdeš do kratkeho lesika a ked z neho vyleziaš si na luke nad Baškou na pravej strane, trochu po luke a ideš zjazd na Bukovec - chodím to často ale v opačnom smere, ked idem do mesta a chcem sa vyhnut autam a pripečenými mladíkmi za volantom na "burakoch" vracajucich sa 200 km/h s "čájami" z Bukovca
hore som po lese isiel uz mnoho krat, no vzdy inou trasou. jednoducho som nikdy netrafil tu istu, niekedy som vysiel na cestu skor, inokedy sa zadarilo:). opacne nie je problem, inak velmi pekna cesticka. z lajosky po modrej do hylova, trochu po ceste, odbocka do pola, popri stoziari a do lesa a vyjdem v myslave...mnam mnam velmi pekne:)
a samozrejme 2.35ky gumy nie su naj na taku cestu,
na leto treba prezut nieco trosku rozumnejsie.. co sa trasy tyka aj ja mam tuto naviem preco radsej po asflate a tento tyzden urcite zmeram ale podla mna by sa toto stupanie malo merat az hore po el. vedenie ale to je jedno
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nemeral som, lebo chodím väčšinou od Šace, ked idem z práce, ale najbližšie si to zmeriam a napíšem
Inak jazdecky klub (pri KVP) - Horny Bankov : 8:40ˇ
na bukovec po asfaltke?? a naco mas mtb-cko?? bajkeri chodia po lese
bankov za 8:40 je pekne
Od myslavy po kade? po basku?
Siel som to minuly rok po ceste ale uz nepamatam , skusim zmerat niekedy . Ale skus si radsej stopnut kojsovku od idky to je kustik dlhsie stupanie...
fuj kto by tam chodil po ceste
fuj kto by tam chodil po ceste
Kto nema cas ist lesom , ked napr vyrazim z ke o 16 30 tak je pravdepodobne ze ak pojdem lesom tak do tmy sa nevratim...