Usadili nas, pohostili nas domacim jelenim gulasom, domacou hruskou z roku 1980 a slivkou z roku 1964, pivkom... Slubil som, ze spravime reklamu - ved aj je comu (velmi prijemne prostredie v zahrade pri chate, prijemna obsluha, rodinna atmosfera). Idealne miesto na zakoncenie vyjazdu.
Ty vole, tam este fakt chodi aj autobus? Ten by som hned v ramci setrenia v rozpocte zrusil. Ved je to vilova stvrt a vsetci sa tam vozia autami, ten autobus musi byt velmi malo vyuzity. A to uz ani nehovorim, aky zbytocny spoj to je ked pozeram kadial chodi. Od Slimaka na Ahoj. No to uz je len vyhra...
Ano, uz viem o ktory kopcek ide. Tipujem, ze onedlho tam bude aj po pravej strane (cestou hore) dalsia vilova zastavba. Jeho sklon som nikdy nemeral, ale patri naozaj k tym strmsim. Nabuduce zmeriam ak nezabudnem.
Lenze Dlhe diely su sidlisko s velkou hustotu obyvatelstva a vzhladom na denny objem prepravenych osob je tam hromadna doprava nevyhnutna. Ahoj je v porovnani s DD par roztrusenych rodinnych domov a zahradnych chatiek. Tipol by som, ze ten autobus vyuzivaju viac nejaki povodni zahradkari nez milionari. Snad v DPB vedia co robia.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Lopenicka - konecna 151-tky
Stupanie je tot (dufam, ze sa to zobrazi spravne):
http://maps.google.com/maps/ms?msid=201514773670054418061.0004b7bd8fdf382900626&msa=0&ll=48.17865,17.117&spn=0.007583,0.013797
Ano, uz viem o ktory kopcek ide. Tipujem, ze onedlho tam bude aj po pravej strane (cestou hore) dalsia vilova zastavba. Jeho sklon som nikdy nemeral, ale patri naozaj k tym strmsim. Nabuduce zmeriam ak nezabudnem.
http://imhd.zoznam.sk/ba/galeria-media/1182/iveco-daily.html?#39613-Minibus-Iveco-Daily-na-linke-151
nadmorska vyska startu: 180 metrov
nadmorska vyska ciela: 236 metrov
vyskovy rozdiel medzi startom a cielom: 56 metrov
dlzka trate: 370 metrov
nastupane metre: 56 metrov
sklesane metre: 0 metrov
priemerne stupanie: 13 %
priemerne klesanie: - %
maximalne stupanie: 19 %
maximalne klesanie: - %
P.S. Chata Ahoj bola otvorena aj v stredu po 20h, aj dnes po 20h.