Ahojte, mam 1ž rokov jazdim uz rok, mam 80 kg a 185 cm, chcem si kupit novy bycikel lebo stray uz je zly, jazdim freeridy s kamosmi po lese a skaceme, mame trat v mt, chcem sa preto opytat aky bycikel by som si mal novy kupit, taky na skakanie,triky, freeride, downhill, a aky ram vzhladom na moju vysku a vahu ci 14" alebo 16" myslel som aj nieco taketo, dakujem za rady.
tam uz su horsie komponenty ale zase neni ani zufale. podla mna ta vidla XCRka je v pohode len kope-myslim ze to by ti stacilo len by tam bol mozno problem lebo ja mam ledva 60kg a ta vidla sa pri mne bude urcite inak spravat ako pri tebe ked pises ze mas 85kilo, alebo ju vymen za nieco ine. A aky bike mas teraz?
5kg hore dole ake ctm? ... sak kup toho raptora disc vymen si v tom obchode kde to budes kupovat ten bike vidlu za nejaku vyssiu radu ja nvm napr to duro fr alebo raidonku. to by malo byt potom v pohode
ja osobne by som bral to ctm 09 od kubicu a dal by som si tam so 130 (nie 150 ci?) ako som uz pisal podla mna ti bude zbytocny ten norco alebo ten rockstar.
dobre ale tak postupne budem menit co mi nevyhovuje... zbytocne davat tolko penazi ked ta to casom moze omrzet ... ale mam z teba pocit ze co je drahe to je dobre
zober ctm pro co som tu dal ja povedz nech ti tam da soru a vidlu na 150mm, kupis nove sedlo,gripy, ak ti nebudu vyhovovat plaste tak aj tie.na zaciatok je to velmi dobry bike
downtown ma pravdu ... kup ten ctm pro od kubicu daj si tu vidlu na 150 a tu prehadzovacku sora a ostatne komponenty ako gripy plaste vobec nemusis riesit ... myslim ze aj pokrocilejsi jazdci nie len zaciatocnici by na tom raptore pro boli spokojny. pre zaciatocnika je raptor disc
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
podla mna zbytocne vyhodene peniaze pre teba za toho norca
to iste to neni, ma to iba duro DJ a nie DURO FR20
a k tej zlave z 20000 na 15000 ta zlava je stale, nikdy co si pamatam nestal 20000, 480.00 € je jeho stala cena nie zlavena
a k bajku
ak ctm, tak iba http://www.kubicasport.eu/produkt/1339/CTM-Raptor-Pro-09/ v cene mas moznost zmenit zdvih na 150mm alebo http://ctm.sk/model/index.php?id_model=7, alebo ten norco
(neskor vymen ram)