Kategórie
Bike-techČo vám priniesla poštárka? # cestná cyklistika # doplnky # eshop # skúsenosti # diskusia # oprava defektu # nákup
posledný komentár: 11. 5. 2015 o 15:37
-6% Weldtite Bike Cleaner Reload čistič, koncentrát, 30 ml
4,39 €
-6%
MOC 4,99 €
-18% Weldtite Dirtwash spray čistič brzdových kotúčov, 250 ml
7,39 €
-18%
MOC 9,29 €
savings Muc-Off Silicon Shine ochranný a konzervačný sprej, 500 ml
12,09 €
savings
MOC 18,49 €
savings Muc-Off Bicycle Chain Brush čistiaca kefka na reťaz a pohon
12,59 €
savings
MOC 17,99 €
Tentokrat spravim vynimku z offto***** na ziadost Tesak
Sam som si doniesol. Uvidime ako sa osvedcia.
asi sa budes musiet odzimovat ale co by si pre nas neurobil, ze?
V optike
No veru, budem musiet. Ale na druhej strane, buduci tyzden je uz 1.1
http://www.zajo.net/sk/nepremokave-bundy-muzi/alpamayo-jkt-black.p2689-1.html
Ostatne ako v kazdej spravnej rodine.
astro v tom pripade treba zalozit temu o bajkovych komponentoch, alebo ked chces co vam priniesla postarka na bajk. resp. sa opytam. vídavaš v teme o milacikovi nieco co nesuvisi s nimi? ja ani nie. alebo vídavaš v teme noze nieco co s nimi nesuvisi? mobiloch a atd.. ani nie. chcem tym povedat to, ked si noze zasluzia svoju vlastnu temu kde sa nepostuju baterky, novy osviezovac do auta a fotoobjektiv. tak takzvane "nove komponenty na bajk" alebo "co mam nove na bajk" alebo "co mi priniesla postarka na bajk" si taku temu ZASLUZIA bez toho, aby tam boli ostatne "sracky" (pre mna) si myslim. lebo tema, kde su prevazne, alebo skoro prevazne-zialbohu komponenty na bajk (lebo 50-60 percent ludi to chape, a nema potrebu si dat tu namahu a odfotit kazdu pi... ktoru ma novu, co ma od bajku hodne daleko) a zvysnych 50-40 percent je oblecenie na doma, boty do roboty elektronika a ako sme sa dozili aj krabice a baterky
... a nechce sa mi preklikávať ... však viete čím.
dufam ze sem nebudete postovat co vam priniesol jezisko, lebo toto je tema o postarke