Ti niekto radií čo máš kúpiť , myslím tým typ , rozmery , funkčnosť a Ty si potom už len farbu vyberieš , alebo len tak strieľaš pokus /omyl , alebo sa do toho rozumieš?
Len preto sa pýtam , lebo som ešte nevidel nikoho , kto si vie vybrať správne komponenty na komplet celý bike a potom si ho nevedel vyskladať.
Ešte pri jednom z Tvojích prvých terajších príspevkov s ... som sa Ťa seriózne spýtal , či si ho skladáš sama a odpovede som sa vtedy nedočkal. Zasa len ... s foto niečoho čo si dala na bazár neskôr. Tak sa nečuduj , že si tu s Teba sem tam niekto aj srandu spraví. Vyrobila si si to sama Boli sme zvedaví čo to bude a ako si reagovala/ nereagovala Ty , tak reagovali aj ostatní .
trionq : zacal si si ty .. apriori predpokladas, ze nikdy nic nemala poskladane, ale z toho, co je na fore bolo vidno, ze mala, takze to asi vie. A aj keby .. tak by si takto nemal druhych brat ako menejcennych. A neser Lucku, lebo ti vypne net
B-rh-positivo : vsak len z tej jednej vety ti musi byt jasne, ze asi vie. Ale tu kazdy najlepsie vie, co potrebuje druhy a vzdy ten druhy tomu nerozumie, hlavne vtedy ak sem nedava posledny vykrik mody a niekomu nieco nenapise. A ano .. ak niekto nenapise nieco , tak ho hned mozme hejtovat a ked sa ukaze, ze nepravom, tak je aj tak na vine on. No to dava logiku
LuckaTomova: prave si sa stretla s "kvalitou" tohto fora .. nenechaj sa odradit. Povacsine to nemyslia zle.
Viem poskladať bike teda aspoň čiastočne.
Ale neviem si napríklad vyrobiť kolesá respektíve výplet centrovanie alebo nastaviť prehadzovačky aby to správne fungovalo alebo natlakovať a odvzdušniť hydraulický systém bŕzd.
Tiez som prednedavnom hladal co mozno najuzsie, singletracky III boli uplny opak, vhodne na chranice pod ne, tak som skusil singletrack lite a s tymi som spokojny
Tiez som prednedavnom hladal co mozno najuzsie, singletracky III boli uplny opak, vhodne na chranice pod ne, tak som skusil singletrack lite a s tymi som spokojny
Tak nemám rád keď mi to susti o rámovú trubku, kamoš mi dal jedny že jemu sú malé no mne sú samozrejme veľké, tieto sú v pohode veľkosť samozrejme s, teraz sa začne pomaly topiť sneh v našich lesoch tak využite budú, cena síce dosť vysoká ale tak kupujem to raz
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Len preto sa pýtam , lebo som ešte nevidel nikoho , kto si vie vybrať správne komponenty na komplet celý bike a potom si ho nevedel vyskladať.
Ešte pri jednom z Tvojích prvých terajších príspevkov s ... som sa Ťa seriózne spýtal , či si ho skladáš sama a odpovede som sa vtedy nedočkal. Zasa len ... s foto niečoho čo si dala na bazár neskôr. Tak sa nečuduj , že si tu s Teba sem tam niekto aj srandu spraví. Vyrobila si si to sama
B-rh-positivo : vsak len z tej jednej vety ti musi byt jasne, ze asi vie. Ale tu kazdy najlepsie vie, co potrebuje druhy a vzdy ten druhy tomu nerozumie, hlavne vtedy ak sem nedava posledny vykrik mody a niekomu nieco nenapise. A ano .. ak niekto nenapise nieco , tak ho hned mozme hejtovat a ked sa ukaze, ze nepravom, tak je aj tak na vine on. No to dava logiku
LuckaTomova: prave si sa stretla s "kvalitou" tohto fora
Ale neviem si napríklad vyrobiť kolesá respektíve výplet centrovanie alebo nastaviť prehadzovačky aby to správne fungovalo alebo natlakovať a odvzdušniť hydraulický systém bŕzd.
[attachment=0]IMG_20190316_102305.jpg
Ta 36 vidla, bola niekde dobra cena ?
Tak nemám rád keď mi to susti o rámovú trubku, kamoš mi dal jedny že jemu sú malé no mne sú samozrejme veľké, tieto sú v pohode veľkosť samozrejme s, teraz sa začne pomaly topiť sneh v našich lesoch tak využite budú, cena síce dosť vysoká ale tak kupujem to raz