Návleky Castelli RoS už otestované pri upršanej ceste do práce. Zas som skončil pri XXL veľkosti, aj s XL bol boj to natiahnuť na nohy. Bože, ten rozptyl vecí od S po XXL, neviem podľa akých štandardov to šijú
Lubik Ja som dnes spojazdnil Garmin Edge 130. Od zajtra dám ostré testy a porovnania s klasickým tachometrom a mobilnou Stravou. Moje prvé takéto zariadenie. Len jednú vec som nenašiel a asi tam nie je. A to možnosť mať celkový súhrn základných údajov pre každý bike. Nenašiel som to priamo v zariadení, ani v Garmin Conntect, ani v Strave, u oboch tak maximálne súhrn km (nič viac som nenašiel). Ostáva len mtbiker štatistiky, kde pri bikoch mám súhrn (u starých odkedy používam GPS a u nového bude teda od začiatku).
Na 130 nenájdeš profily pre dva biky. V Garmin Conect však nájdeš vybavenie a tam si zadáš bikov koľko chceš. Jediný problém je v tom, že po nahradí každej trasy budeš k nej manuálne priraďovať aj konkrétny bicykel.
To áno, to je úplne rovnaké ako v Strave, s tým som v pohode, ale celkový súhrn okrem km ani tam ani tam nieje (neviem o ňom). Aj tak budem pre trasy používať Stravu (+ mtbiker) a Connect bude len na nejaké nastavenie a funkcie prístroja, čiže výjazdmi tam sa nebudem zapodievať...
Na starej edge 500 sa dal vytvorit profil pre druhy a treti bike ale v Garmin C. to bolo treba aj tak upravovat...inak sa mi lubilo ze kazdy bike profil poznal len pridelene snimace cize MTB nepoznal z cestneho a cestny nepoznal tie co mam na MTB
Mam doma dve male deti, takze nejaka macka sa po ruke vzdy najde.
Zasielka z dalekeho Nemecka, rychle dorucenie (2 dni). Maximalna spokojnost.
A aby som nezabudol: listy check, krabica check, tovar check.
Este by som ich mohol nazvat papuce ci crievice ale to uz je nad moje sily...
Čo robí bycigeľ bycigľom? Dva koleso. Už si to začínam predstavovať Hmotnosť trochu vyššia ako som čakal, ale verím, že kolesá budú spoľahlivé. SP špice nehcem (ani na cesťák ich asi znovu nedám), preto klasika. Hmotnosť v príslušnej téme.
DT Swiss XR391 TLR
DT Swiss 240s Boost 6INTL 15mm a 12mm (Microspline)
DT Swiss Competition Race
DT Swiss Squorx Pro Head
Tomu verím, chcel som byť na hranici 1600g, ale tých 39g navyše ma z biedy nevytrhne Mal som (na cesťáku ešte mám) SP špice ale bol (je) s tým vopruz počas životnosti kolies niečo robiť a centrovať. Ak niekomu vyhovujú, tak nech ich vozia
Nie je to vopruz, len treba namazane zavity a vhodne klieste na drzanie s*****v. Takto nie je problem precentrovat ani po dvoch rokoch. Dokonca ani pri hlinikovych niploch.
jachmel Ja mám len zlé skúsenosti Dobre, keď pôjdem na cesťáku do DT Swiss kolies, tak možno to zvážim (ale stále som za klasiku). Prečo by som si mal komplikovať život keď nemusím, viem že necentrujem každý mesiac, tu ide o princíp a nenasadnúť na každú módnu vlnu, ktorá nič neprináša, len robí potencionálne starosti...
No hej, len ta nie zanedbatelna cena. milos21 Mas pravdu. Ked gramy nehraju rolu, so zahnutymi bude vzdy jednoduchsia robota a netreba ziadne speci nastroje.
No hej, len ta nie zanedbatelna cena. milos21 Mas pravdu. Ked gramy nehraju rolu, so zahnutymi bude vzdy jednoduchsia robota a netreba ziadne speci nastroje.
V tomto si to urobím tak, ako to vyhovuje mne a čo od toho očakávam, takže žiadne SP ani ploché špice na MTB nebudem mať, cesťák sa ešte uvidí. Hmotnosť riešiť týmto, keď lepšie kolesá majú viac ako 100g navyše len pre 29" rozmer, plášte deto... Ale hádam výsledná stavba nebude ťažšia ako mám teraz a bude mať 10kg a menej Ale čo ušetrím na pohone, to naberiem na kolesách Netuším akú hmotnosť má hliníkový rám Merida TFS (menej ako 1500g to isto nebude ), ale tam ušetrím tiež dosť...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Lubik Ja som dnes spojazdnil Garmin Edge 130. Od zajtra dám ostré testy a porovnania s klasickým tachometrom a mobilnou Stravou. Moje prvé takéto zariadenie. Len jednú vec som nenašiel a asi tam nie je. A to možnosť mať celkový súhrn základných údajov pre každý bike. Nenašiel som to priamo v zariadení, ani v Garmin Conntect, ani v Strave, u oboch tak maximálne súhrn km (nič viac som nenašiel). Ostáva len mtbiker štatistiky, kde pri bikoch mám súhrn (u starých odkedy používam GPS a u nového bude teda od začiatku).
Zasielka z dalekeho Nemecka, rychle dorucenie (2 dni). Maximalna spokojnost.
A aby som nezabudol: listy check, krabica check, tovar check.
Este by som ich mohol nazvat papuce ci crievice ale to uz je nad moje sily...
DT Swiss XR391 TLR
DT Swiss 240s Boost 6INTL 15mm a 12mm (Microspline)
DT Swiss Competition Race
DT Swiss Squorx Pro Head
To nevadí. Vykompenzuje to tým ľahučkám rámom, čo je na fotke.
milos21 Mas pravdu. Ked gramy nehraju rolu, so zahnutymi bude vzdy jednoduchsia robota a netreba ziadne speci nastroje.
milos21 Mas pravdu. Ked gramy nehraju rolu, so zahnutymi bude vzdy jednoduchsia robota a netreba ziadne speci nastroje.
Ja mam tento https://www.mtbiker.sk/shop/servis-a-trening/naradie/centrovanie-kolies/unior-kluc-na-drzanie-plochych-s*****v.html ale su tu na predaj aj lacnejsie
Unior kľúč na držanie plochých špicov
13,89 €
MOC 14,69 €