inak toto niekedy nechapem. vela ludi sa tu pohorsuje nad tym, že niekto ma pri fotke suradnice - s cim samozrejme suhlasim (nie je to ale pripad ani jedneho z vyssie citovanýych ) a na druhej strane na strave alebo na connecte si vie hocikto pozriet kde vám zacina vyjazd - z ktoreho panelaku .... ono je to tak trochu ako to biblicke o brvne v oku
inak toto niekedy nechapem. vela ludi sa tu pohorsuje nad tym, že niekto ma pri fotke suradnice - s cim samozrejme suhlasim (nie je to ale pripad ani jedneho z vyssie citovanýych ) a na druhej strane na strave alebo na connecte si vie hocikto pozriet kde vám zacina vyjazd - z ktoreho panelaku .... ono je to tak trochu ako to biblicke o brvne v oku
Na strave v nastaveniach mas privacy zones.
Vies si tam zadat adresy a zvolit radius 200m az 1000m a pekne ti to automaticky oreze
ivastďakujem za echo o danom bagli. Zhanal som väčší ako 15l ergon. Za dane prachy nebolo o čom. Na tom bagli je najťažší ten chránič.
Je to nejaká veľmi hustá a ťažká pena/guma. Pršiplášť schovaný v jednom vrecku, držiak na prilbu v ďalšom...
zatiaľ jedine negatívum, chyba mi 1,2 vrecká na nástroje ktoré permanentne nosím!)÷ mozno bude stacit reorganizácia bordelu,popr sa dajú využiť tie dve vrecká
kde je pršiplášť a držiak prilby ako ďalší odkladací priestor ??
Ak by mali trošičku krajsie fotky, bez problémov by ho predávali za 150e.
Namiesto toho aby pochválili, riešia sa súradnice, nastavenie mobilu pri foto... komédia
ked ti vybielia pivnicu / balkon / garaz, tak budes rozmyslat odkial vedeli ze tam mas bajk ...
bolo to jednoduche upozornenie, na ktore adresat reagoval a netreba to riesit dalej ...
A ešte medzitým stihol aj Gripton pre Specialized.
Ja som tiež zobral Cross dopredu a Race dozadu namiesto Continental Crossking a Raceking, s ktorými som bol celkom spokojný, ale chcem vyskúšať niečo iné. Vzadu Raceking na viacerých miestach trocha slzil, ale nič strašné. Pocitovo už pri nahadzovaní Wolfpack som mal z nich lepší dojem. Aj recenzie na ne sú celkom pozitívne.
ked ti vybielia pivnicu / balkon / garaz, tak budes rozmyslat odkial vedeli ze tam mas bajk ...
bolo to jednoduche upozornenie, na ktore adresat reagoval a netreba to riesit dalej ...
Poznám ľudí, čo im vybielili pivnicu / garáž a nikam nepostli jedinú fotku ( bicykla, kosačky, mor.píly...)
Je možné, že niekto striehne na fotky a podľa toho si vyberá obete krádeže ale 99% sú to "socky" čo idú na tip od podobných týpkov.
Mal som šťastie, že mne sa to nestalo.
...a keď už by si dal niekto toľko námahy a poľuboval by sa mu môj bike ( Desaťročná 26ka ) tak by sa k nemu dostal aj bez GPS súradníc vo fotkách.
Detto 10 ročný notebook ... ... ...
Teraz tak uvažujem, že som chudák. Všetko mám staré ?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
inak toto niekedy nechapem. vela ludi sa tu pohorsuje nad tym, že niekto ma pri fotke suradnice - s cim samozrejme suhlasim (nie je to ale pripad ani jedneho z vyssie citovanýych
Na strave v nastaveniach mas privacy zones.
Vies si tam zadat adresy a zvolit radius 200m az 1000m a pekne ti to automaticky oreze
Je to nejaká veľmi hustá a ťažká pena/guma. Pršiplášť schovaný v jednom vrecku, držiak na prilbu v ďalšom...
zatiaľ jedine negatívum, chyba mi 1,2 vrecká na nástroje ktoré permanentne nosím!)÷ mozno bude stacit reorganizácia bordelu,popr sa dajú využiť tie dve vrecká
kde je pršiplášť a držiak prilby ako ďalší odkladací priestor ??
Ak by mali trošičku krajsie fotky, bez problémov by ho predávali za 150e.
O com?
To vpravo hore je RocketRon.
Spolocne maju ze p. Wolfgang Arenz vyvijal adix grip zmes pre schwalbe potom black chilli pre conti a nakoniec zacal robit vlastne pneu
Ja som tiež zobral Cross dopredu a Race dozadu namiesto Continental Crossking a Raceking, s ktorými som bol celkom spokojný, ale chcem vyskúšať niečo iné. Vzadu Raceking na viacerých miestach trocha slzil, ale nič strašné. Pocitovo už pri nahadzovaní Wolfpack som mal z nich lepší dojem. Aj recenzie na ne sú celkom pozitívne.
Poznám ľudí, čo im vybielili pivnicu / garáž a nikam nepostli jedinú fotku ( bicykla, kosačky, mor.píly...)
Je možné, že niekto striehne na fotky a podľa toho si vyberá obete krádeže ale 99% sú to "socky" čo idú na tip od podobných týpkov.
Mal som šťastie, že mne sa to nestalo.
...a keď už by si dal niekto toľko námahy a poľuboval by sa mu môj bike ( Desaťročná 26ka ) tak by sa k nemu dostal aj bez GPS súradníc vo fotkách.
Detto 10 ročný notebook ... ... ...
Teraz tak uvažujem, že som chudák. Všetko mám staré ?
Už sa kradnú aj ženy ? Začnem dávať k fotkám súradnice