Zvažoval som GP5000 28mm, ale neviem či by mi vošli do rámu tak nakoniec som zvolil zlatú strednú cestu 26 mm a idem otestovať Wolfpack Race. Ja váhu moc neriešim, ale má 239 g keby niekoho zaujímalo (na stránke 223). Schwalbe ProOne tlr 23 mm čo som mal pôvodne mal 232 g. Objednané v nedelu a dnes dorazili.
Na starom cesťáku som mal iba nejaké nižšie rady conti plášťov a ako som písal posledné dva roky som jazdil na Schwalbe ProOne čo boli na bajku. Bohužial boli iba 23 ale bolo mi lúto ich len tak vymeniť tak som ich pojazdil a nič strašné to nebolo. Som ale zvedavý na rozdiel teraz s 26kami
Keď už sa mi podarilo zrušiť tú dušu, tak som si povedal, že rovno nahodím aj iný plašť.
A nakoľko v Sadesport bol darček na nákup nad 30€, tak som to využil a kúpil som si rovno aj termofľašu, neoprén a nejaké drobnosti. Klasickú fľašu som dostal zadarmo. :)
Teleskopka PNW Rainier IR 27,2mm 110mm (gen2) + páčka LOAM + gripy akurat pozeram, že už majú aj gen3, ktorá má o 15mm vyšší zdvih a je o 40g ľahšia - keď som objednával, tak ju nemali
a z Wishu svetlo
odkial si bral komponentny PNW? uz dlhsie pozeram po ich baranoch
btw. svetlo som mal tiez a po 2 tyzdnoch sa ulomili oba drziaky. na MTB nepouzitelne. Druhy sa mi zlomil v zjazde v 40km/h o okolo 1 v noci. Som rad ze zijem, svetlo som radsej ani nesnazil hladat po dopade sa rozbilo a zhaslo.
(moja skusenost - vyhodene peniaze, kamosovi sa stalo uplne to iste ale o tyzden neskor)
Myslíš???
Len upgradujem starú mašinu.
... dnes som si skompletizoval ďalšie kolieska na "starčeka"
Už mám celkom fajn zbierku kompletov do takmer každého počasia.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A nakoľko v Sadesport bol darček na nákup nad 30€, tak som to využil a kúpil som si rovno aj termofľašu, neoprén a nejaké drobnosti. Klasickú fľašu som dostal zadarmo. :)
a z Wishu svetlo
odkial si bral komponentny PNW? uz dlhsie pozeram po ich baranoch
btw. svetlo som mal tiez a po 2 tyzdnoch sa ulomili oba drziaky. na MTB nepouzitelne. Druhy sa mi zlomil v zjazde v 40km/h o okolo 1 v noci. Som rad ze zijem, svetlo som radsej ani nesnazil hladat po dopade sa rozbilo a zhaslo.
(moja skusenost - vyhodene peniaze, kamosovi sa stalo uplne to iste ale o tyzden neskor)
...no a cyklostar bude podľa tohto počasia / terénu treba ako soľ.
...no a cyklostar bude podľa tohto počasia / terénu treba ako soľ.
Ľubo ideš s tym skladaním a zháňaním ako píla.👍
Len upgradujem starú mašinu.
... dnes som si skompletizoval ďalšie kolieska na "starčeka"
Už mám celkom fajn zbierku kompletov do takmer každého počasia.
... sorry za O.T.
Inak je to super keď ideš do lesa a nahodíš si kolesá ( plášte ) podľa terénu/podkladu ( len nie vždy viem že do čoho idem )
Inak je to super keď ideš do lesa a nahodíš si kolesá ( plášte ) podľa terénu/podkladu ( len nie vždy viem že do čoho idem )
To už začína byť aj diagnóza??
Stavim sa, ze to vyplietli na 2mm roxoroch, cize s normalnym vypletom by to mohlo byt aj 100g dole. Zrejme aj orech bude ocelovy.
To uz neviem, neskumal som to. Ten bike som kupoval kvoli framesetu, vsetko aj tak menim