som totálne nasratý a nespokojný s obchodom Cykloobchod.sk
Veci som objednával 29.6 o 9:00. objednávka prišla včera, 13.7. pôvodne som chcel objednávať od Matt-a, ale vtedy bol vo Francúzsku a tak som nechcel čakať.. no mal som počkať (ja *****
MTB prehadzovačka SLX RD-M662-GS Shadow cena: 35,17€ - volal mi, že ho nemajú na sklade, a povedal som mu nech mi pošle lacnejší Deore M592! a on mi poslal 591..
Prehadzovačka Deore RD-M591-SGS strieborná ktorá je o 2€ lacnejšia, v cene SLX!
objednané Rýchlospojky Sram 8sp. majú na sebe napísané 7spd.. - je to v poriadku?
Lusl, v TN v Cyklo1 som tiez surne kupoval spojku na 8sp a tiez az doma som si vsimol ze tam je vyrazene 7sp. Pri montazi na Shimano retaz mi to dobre nesedelo, na starsiu PC830 so ju dal v pohode. Tak si to radsej poriadne po montazi skontroluj, nie ze si niekde nabijes drzku. Prehazka 591 by veru ani mna za taku cenu nepotesila.
Reťaz som objednával HG 70. už to mám nahodené, je to v pohode, sedí dobre.. čo už.. všetko funguje ako má.. najviac som sklamaný z toho prehadzovača, a milo prekvapený že mi poslal o 10€ drahšie rukavice.. (ale o dve čísla menšie, takže do nich lezem obuvákom.. + nemajú látku na utieranie potu, čo mi dosť vadí.. )
originál som objednával prehadzovač SLX GS, ale ten nemal na sklade. tak som mu povedal nech mi pošle Deore 592 (shadow) a on mi poslal 591 (bez shadow). Prešmyk mi poslal miesto Deore, SLX lebo Deore nebol na sklade.. - okej, pohoda, to berem. Rukavice som chcel BBB GELLINER / BBW-16 XXL ale nemal ich na sklade, tak mi poslal o 10€ drahšie Castelli vo velkosti L (nekúpi ich niekto? boli len vyskúšané. cena 20€)
celé sa to natahovalo asi dva týždne. na email neodpisoval.
CraObs: a zase by sa to natahovalo dva týždne.. nie? kašlem na neho nech sa zadrhne. už otial nič neobjednám. zlatý Matt btw.. je to cykloobchod. sk
Mám s nimi podobné skúsenosti. Miesto 25 ml tmelu poslali litrovku! (mám teda tmelu na doživotie)
Návleky na tretry o ve čísla menšie. Keď som návleky reklamoval, poslali veľkosťou síce dobré, ale úplne iné, ako som si vybral. (iné aj vlastnosťami.
veci už mám nahodené na biku. to stými rukavicami tiež dúfam. ajtak je to starý bike, a Deore je pre neho luxus.. objednával som preto SLX lebo medzi deore bol rozdiel 2€ nevadí.. som poučený do budúcna a bike je funkčný. a to je hlavné
Aké typicky slovenské. Predajca mi pošle čosi čo som vôbec nechcel, ale ja sám seba presvedčím, že je to tak vlastne v poriadku len aby náhodou neboli nepríjemnosti a ako bonus si poviem, že do budúcna som poučený.
To Ti ale peniaze nevráti. Treba sa ozvať a nie stiahnuť chvost medzi nohy, lebo by si musel čakať. Argument, že na starý bicykel je vlastne aj tento šalter luxus naozaj neobstojí.
STN: vlastne.. on na mne nezarobil.. poslal mi drahšie veci (teda až na ten šalter) v cene lacnejších nemám čas ani chuť sa sním naťahovať. on sa ***** o 8€.. (rukavice)
Ale zarobil. Mohol ti poslať hocičo, čo mal na sklade a zarobiť na tom. Alebo mohol objednať to, čo si chcel. Ale to by sa nezbavil vecí čo má na sklade a ešte by asi musel platiť dopravu od dodávateľa a navyše by musel robiť objednávku, čo berie čas. No a ešte mohol zrušiť objednávku s tým, že ti to nevie dodať a nezarobiť nič. Zvoli variantu najvýhodnejšiu pre seba, nie pre zákazníka.
Prvý takýto problém som riešil keď som mal 13 rokov. STačilo napísať o anti-raklme, SOI a pod. a zrazu bol obchod milý a ústretový. To isté Velosprint. Chcel som si do zálohy kúpiť patku na Mongoose keď som ho ešte mal. Na emaily neodpisovali 2 týždne, (asi sa im neoplatilo objednávať takú malú vec, takže na mňa srali) tak som tam napísal email o anti-reklame a do hodiny mi odpísali aby som poslal svoju adresu že patku objednajú a pošlú zadarmo
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Veci som objednával 29.6 o 9:00. objednávka prišla včera, 13.7. pôvodne som chcel objednávať od Matt-a, ale vtedy bol vo Francúzsku a tak som nechcel čakať.. no mal som počkať (ja *****
MTB prehadzovačka SLX RD-M662-GS Shadow cena: 35,17€ - volal mi, že ho nemajú na sklade, a povedal som mu nech mi pošle lacnejší Deore M592! a on mi poslal 591..
Prehadzovačka Deore RD-M591-SGS strieborná ktorá je o 2€ lacnejšia, v cene SLX!
objednané Rýchlospojky Sram 8sp. majú na sebe napísané 7spd.. - je to v poriadku?
A poslali ti aspoň niečo z toho čo si chcel
...lebo oproti 592 je to kua rozdiel
celé sa to natahovalo asi dva týždne. na email neodpisoval.
CraObs: a zase by sa to natahovalo dva týždne.. nie? kašlem na neho nech sa zadrhne. už otial nič neobjednám. zlatý Matt
Návleky na tretry o ve čísla menšie. Keď som návleky reklamoval, poslali veľkosťou síce dobré, ale úplne iné, ako som si vybral. (iné aj vlastnosťami.
...tie rukavice sa ti možno roztiahnu ale tiež by som vrátil
Jednoznačne vyreklamovať !
To Ti ale peniaze nevráti. Treba sa ozvať a nie stiahnuť chvost medzi nohy, lebo by si musel čakať. Argument, že na starý bicykel je vlastne aj tento šalter luxus naozaj neobstojí.