Ale tu nejde o nejake jemne doladovanie platniciek voci kotucom kvoli tomu aby dosadali platnicky na kotuc tak ako maju... Tu islo o to, ze ten zliatinovy unasac kotuca narazal do spodku prasata az tak, ze sa koleso nedalo vobec pootocit. Vy tu tocite o niecom uplne inom...
Podľa obrázku vidím že kotúč z vrchného okraja nemá stopy po platničkách/asi tak 1mm/ takže sa brzda dá "vypodložiť" aj tak aby platničky dosatali presne na plochu kotúča a aby unášač neškrtal o strmeň.
presne ako vravi mato289- existuju aj hrubsie uhlove podlozky (ta hlinnikova miska), v kazdom cykloobchode so servisom ich urcite maju kopec. Dava sa to k brzdovym spalkom.
Podľa obrázku vidím že kotúč z vrchného okraja nemá stopy po platničkách/asi tak 1mm/ takže sa brzda dá "vypodložiť" aj tak aby platničky dosatali presne na plochu kotúča a aby unášač neškrtal o strmeň.
Ten kotuc bol uplne fungl novy a stare platnicky sa nestihali prisposobit za ten 1 den, co som jazdil. Inak dosadaju presne po celej dlzke kotuca
Pomaly každý rok vydajú tú knihu nanovo a pritom ju len dookola kopírujú . Ale tak je pravda, že kolónku publikované články a literatúra treba dopĺňať. Obsah skoro rovnaký ako v mojej z nejakého 2002-2004. Len iná obálka a názov Konštruovanie II. miesto Časti a mechanizmy strojov .
Teda ak sa nemýlim a Časti sú teraz Konštruovanie II., Úvod do konštruovania by mal byť Konštruovanie I. a Mechanické a hydraulické prenosy výkonu sú Konštruovanie III?
Môže byť, predsa len mám po škole za chvíľu 6 rokov. Len viem, že už predtým to bolo kopírované hore dolu. Polovica učebníc KKČS sú podobné strany . Ale tak to isté bolo aj medzi knihami na Pružnosť II. a časť knihy MKP atď. Len si robím srandu z toho naháňania tých titulov do publikovanej literatúry. Inak škola v pohode. Zameranie Konštrucia strojov a zariadení som študoval a doteraz som s výberom spokojný.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
presne
...si to nestihol v tej rýchlosti vybaliť zo sáčkov?
Jeden kurier doniesol DENON RCD-M39 a druhy WHARFEDALE DIAMOND 10.1
a tato knizka je zaujimava, aj ked ten typek mi prisiel ako riadny manik ze co vsetko kam vsade isiel zhanat na svoj bajk
FEDERER,zase take delo to nie je,aby ma kvalita mp3 obmedzovala.
A nieco z minuleho tyzdna:
Ten kotuc bol uplne fungl novy a stare platnicky sa nestihali prisposobit za ten 1 den, co som jazdil. Inak dosadaju presne po celej dlzke kotuca
lebo si robim a kupujem, co chcem
Aspon podporuje spotrebu v tomto state
tá druhá fotka je zo zapnutým bleskom a ten pásik je ozaj-naozaj reflexný
...od Matta
Teda ak sa nemýlim a Časti sú teraz Konštruovanie II., Úvod do konštruovania by mal byť Konštruovanie I. a Mechanické a hydraulické prenosy výkonu sú Konštruovanie III?
http://www.kkcs.uniza.sk/studijne_materialy