no mam druhu sadu aj kolies, tak podla pocasia rano len prehodim kolesa), nemusim zbytocne drat plaste ta len dufam ze cim skor pride daka zima bo furt je leto dako
capulo: tie plaste nie su na zimu ale na lad /pravda, nahodou to spolu suvisi / .. ale ak s tym pojdes po asfalte, nielen ze ich zoderies a znicis, ale pojdes ako na lade. A na sneh ti to nepomoze, pokial nebude zladovately.
sak ved uvidime vzdy lepsie ako tie hladke co mam teraz a vlani to bolo dost divoke napr na pristavnom ked sa tam na tom slimaku ulacil sneh a kus roztopil a zmrzol to bola ina klzacka smerom dole aj hore
Nestrašte ho, je to síce určené na ľad a zmrznutý sneh, ale keď treba tak sa dá prejsť aj po asfalte.
Mám už 10 rokov gumy s hrotmi Kenda Klondike XT a keď ma čas pritlačí, nemám problém sa spustiť po asfalte relatívne rýchlo cestou samá zákruta nejakých 400 výškových metrov.
A2Z Rychloupínák Titanový (87g par) nameral som 68g !!
Sedlovka Ritchey WCS Alu - lesklá (230g) nameral som 234g
Sedlo Selle Italia SLR XP - Vanox (160g) nameral som 184g
Retaz Shimano HG-74 - Dyna-Sys (305) nameral som 281g !!
A to najhlavnejsie
Bikez.cz:
Hope Pro II EVO - WTB Frequenci i19 - 26" - Sapim Race - ALU niple 886g
Mozte mi poradit najlepsi sposob ako dat dole tie otrasne nalepky ?
EDIT: sedlovku mam na predaj kedze som sa osral vo velkosti vid moj inzerat
sice nie priamo postarka ale ako keby
nejake to obutie na kross na zimu (ak vobec daka bude )
to budes pouzivat na hradzu? no, minulu zimu bola ta petrzalska naozaj zmrznuta, ale ta slovnaftska bola podivuhodne cista, tusim az po samorin, potom dalej uz to bolo trochu horsie. ach jo, snad bude tato zima suchsia
nejaké vecičky do auta: prícucka pre GoPro (klasický smradľavý čínsky plast, ale inak vyzerá byť na pohľad slušné spracovanie) a OBDII->BT rozhranie...
BTW nejaké tipy na dobrý OBDII soft (OSX, Windows, iOS, Android)?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
no mam druhu sadu aj kolies, tak podla pocasia rano len prehodim kolesa
Mám už 10 rokov gumy s hrotmi Kenda Klondike XT a keď ma čas pritlačí, nemám problém sa spustiť po asfalte relatívne rýchlo cestou samá zákruta nejakých 400 výškových metrov.
Kupkolo:
A2Z Rychloupínák Titanový (87g par) nameral som 68g !!
Sedlovka Ritchey WCS Alu - lesklá (230g) nameral som 234g
Sedlo Selle Italia SLR XP - Vanox (160g) nameral som 184g
Retaz Shimano HG-74 - Dyna-Sys (305) nameral som 281g !!
A to najhlavnejsie
Bikez.cz:
Hope Pro II EVO - WTB Frequenci i19 - 26" - Sapim Race - ALU niple 886g
Mozte mi poradit najlepsi sposob ako dat dole tie otrasne nalepky ?
EDIT: sedlovku mam na predaj kedze som sa osral vo velkosti vid moj inzerat
Konkretne v akom zmysle?
Holt, tiez mi ju doniesla postarka.
Tak som to aj tak urobil trvalo to asi 3min no "zabava" bola dat dole to skur.. lepidlo s technickym benzimom to skoro vobec nechcelo ist
nejake to obutie na kross na zimu (ak vobec daka bude
to budes pouzivat na hradzu? no, minulu zimu bola ta petrzalska naozaj zmrznuta, ale ta slovnaftska bola podivuhodne cista, tusim az po samorin, potom dalej uz to bolo trochu horsie. ach jo, snad bude tato zima suchsia
Tak to je v pohode, ja ju nezasuvam.
jo, to bol prvy "balicek" - vianoce pre 3. zajtra by mal prist druhy, mozno vyfotim
a potom este 2 a bude to takmer komplet. potom uz len poskladat
BTW nejaké tipy na dobrý OBDII soft (OSX, Windows, iOS, Android)?