Cena je kombinovateľná aj s dodatočným zľavovým kupónom získateľným cez ponúknutú zľavu na stránke datartu, pri požiadaní zľavy pri nákupe nad 300€, kedy vám pošlú do mailu kód na zľavu 15€. Zaslaný kód je použiteľný.
Kráľ je mŕtvy, nech žije Kráľ.
BOSAL bol fajn, no to neustále zhadzovanie, prehadzovanie a spekulovanie kde a ako osadiť bajky,hlavne YT Capry ma už
doslova vytacalo. Nosič premyslený do posledného detailu, zajtra vyskúšame s 3.bajkami
valecek len pamataj, ze ak mate 3 ebajky (3x25 = ~75kg + samotny nosic ma neviem ~10kg alebo kolko) tak si pozri, kolko ma tazne maximalnu zataz. Neviem ci to tam davate s baterkami, len aby sa ti nezlomila samotna gula/tazne pri takom mega naklade. nech sluzi
valecek a drzi ten bike s tou tyckou dobre? Nie je to nahodou trochu rozhegane? Na tom testovacom videu mi to prislo, ze bike sa celkom hybe v tom. A teda kedze kazdy je zvlast, tak sa asi aj zvlast mozu hybat. Ci?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nebudeš mi veriť, ale pijem to.
A dosť veľa.
BOSAL bol fajn, no to neustále zhadzovanie, prehadzovanie a spekulovanie kde a ako osadiť bajky,hlavne YT Capry ma už
doslova vytacalo. Nosič premyslený do posledného detailu, zajtra vyskúšame s 3.bajkami
Autohaus ďakujem 😁
https://www.atera.de/atera-genio-pro.html
funkcne uplne inde ako thule.