cisla cisla - pri pretoceni do zadu mi na Lectore padala retaz z najvacsieho pastorku. prehodim sadu na Hunta a nic nepada - preco? lebo o 2cm dlhsia zadna stavba. cize geometria ramu, dalej - kto ako a kolko radi - to jej vadi asi najviac si myslim, ake
pastorky jazdi najcastejsie - krizenie, cim a ako maze, ako cisti, ako tlaci do pedalov, o kolko pastorkov radi naraz - cim viac naraz tym horsie pre retaz, je XC-ckar dupac, vychadzkar, radsej zjazduje a kopce nehroti, na rovine len tak kmita nohami alebo do toho tlaci, aka je dlzka
retaze po kupe .... milion faktorov, urcite som spomenul len zlomok. potom si tu mozme porovnavat. ani sam so sebou si neviem porovnat vydrz retaze.
ale hlavne - skakanim na spodnych pastorkoch zivotnost zdaleka nekonci - po 3 retazi mi zacala skakat na 11z pastorku (5000km) (11z. by sa mal dat kupit aj samostatne u shimana) este si to casom sadlo, do zimy som na tej retazi (SLX) odjazdil 1400km na 132,8mm - a tuto sezonu na tom jazdim stale - zatial 133mm - fajn pocit ze sa o to nemusim tolko starat, merat a byt otrokom retaze. skusim stym dotocit celu senu - snad. potom to vymenim vsetko - aj tak chcem skusit oval v predu.