Sledujem to už dlhšiu dobu a takýto je môj názor.
Pozrite, nech si jazdí každý na čom chce, hlavne nech mu to robí radosť samozrejme. Táto celá téma má meno "Čo vám priniesla poštárka?". Samozrejme, nech si tu každý pridáva, čo chce, je to voľná diskusia a každý môže prispieť s niečim, čo je relevantné pre túto tému.
V prípade L. mi tu už však ide o čistú provokáciu ľudí, ktorí by chceli mať podobné komponenty, no nemôžu si ich zadovážiť, pričom by ich práve oni vedeli NAPLNO využiť. Problémom slečny L. je, že tu pridáva komponenty, ktoré sú síce špičkové a super, no v živote nevyužije ich plný potenciál. To je podľa mňa škoda, lebo tieto
komponenty by si zaslúžili poriadne "vyjazdiť" a nie jazdenie typu "aha čo mám ja a nemáš ty, aj keď to vôbec nevyužijem, ale hlavne že to mám".
A keby som tu napísal, že nech to tu nepridáva, lebo len zbytočne vytvára búrlivú diskusiu (do ktorej som aj ja prvý krát prispel, bohužiaľ), dostal by som odpoveď: "... a šak môžem to tu pridávať, je to voľná diskusia". Áno, to je, no problém dneška je ten, že sa všetko môže, ale ľudia si dva krát nepremyslia, či je to naozaj potrebné, alebo nutné. Je to na zamyslenie.
mas pravdu dakto by vyjazdil komponenty len financna situacia mu to nedovoluje, kedze sa tu zaraba ako sa zaraba, dakto by aj chcel ale nedasa..a dakto sa bude vozit na najdrahsichn komponentoch kde
uz mi to tu fakt pride chvalenkarstvo co mas ty aha ja mam lepsie ale stacilo by mi aj Alivio ale potrebujem sa ukazovat...