Kupil som si tuto zakladnu vrstvu ale zda sa mi trocha chladna. Otazka je ci nemate niekto skusenosti s Craft Pro Zero (bez Extreme) ci je vtom teplejsie? Chcem to pouzit aj na bezne nosenie. Inak je na bicykli super.
zero extrem je na intenzivnjesie aktivity (bike, beh), preto nie je taky hruby ako obyc. zero. Mam obe a na bike je naozaj vhodnejsi extrem a ano zero je teplejsi..
ja myslim, ze craft to ma celkom jasne rozclenene....v zero extreme vydrzim napr. na horach aj v lete, velmi dobre saje, ale nekuri az tak ako zero a uz vobec nie ako pro warm....ked je kemra, tak ja na bike vozim extreme a na tom merino alebo nejaku syntetiku a potom uz podla teploty dres alebo bundu alebo tak...ako spodna sava vrstva je zero extreme veelmi dobra volba ale treba ju cimsi zateplit
Ako vidím chlapci máte vo funkčnom prádle pekný chaos a to ešte craft to má rozdelené aj farebne v tabuľke ako pre malé deti.
Žiadny pro zero extreme neexistuje.
zero,zero extrem, zero extrem windstopper
rozdiel medzi týmito modelmi je len v tom,že extrem ma všité ionty striebra ,aby si menej ***** od potu a extrem ws ma prednú gore membránu.Inak je to to isté.
ak chceš niečo teplejšie tak je tam warm,ale v tom sa budeš moc potiť a bude ti potom zima.
To čo máš,ti bohato stačí a keď ti je zima tak si kúp druhú vrstvu.
spominali len zero a zero extreme, o warm nebola rec. To je uplne iny druh materialu. A rozdiel v tkaninach medzi zero a zero extreme teda je. Pozri stranku Craftu, sami to diferenciu podla aktivity.
A k tomu privlastku "Pro": volakedy mali privlastok pro vsetky termopradla od Craftu (ProCool, Pro Zero,Warm neexistoval). Po novom ostal Pro len Cool a pribudla nova rada Warm. Takze to len na ozrejmenie. Ja sam som pisal v prispevku len Zero a Zero extr.
Tu je dokaz: http://www.craft-clothing.com/fabrics.html
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tu je zbezny test: http://www.behej.com/clanek/1096-test-craft-pro-zero-extreme-beh-s-ionty-stribra
Žiadny pro zero extreme neexistuje.
zero,zero extrem, zero extrem windstopper
rozdiel medzi týmito modelmi je len v tom,že extrem ma všité ionty striebra ,aby si menej ***** od potu a extrem ws ma prednú gore membránu.Inak je to to isté.
ak chceš niečo teplejšie tak je tam warm,ale v tom sa budeš moc potiť a bude ti potom zima.
To čo máš,ti bohato stačí a keď ti je zima tak si kúp druhú vrstvu.
A k tomu privlastku "Pro": volakedy mali privlastok pro vsetky termopradla od Craftu (ProCool, Pro Zero,Warm neexistoval). Po novom ostal Pro len Cool a pribudla nova rada Warm. Takze to len na ozrejmenie. Ja sam som pisal v prispevku len Zero a Zero extr.
Tu je dokaz: http://www.craft-clothing.com/fabrics.html