-------------------------------------
Pôvodne som to chcel všetko vyhodiť, ale možno sa to niekomu zíde...
na vyzdvihnutie v Stupave alebo za poštovné dobierkou.
XTRkový šalter má ulomené karbónové ramienko pod spodným kolečkom, ale inak plne funkčný (má asi 1500km) > Už je preč >>> Dynatom
Truvativ predstavec > uz je prec >> Bondo
Alivio Brzdové páky s radením > Už je preč >>> Brehy
SPD pedále > Už je preč > Pepek 5124
radenie, prešmyk, V-ečka > Už sú preč >>> Nemesishard
ostatné veci sú zhodené z frajerkinho bicykla a majú do 500km...
ozaj, ešte som si spomenul zadné zapletené koleso Mavic Crossmax ride, 1 nipel je vytrhnutý z náboja, takže iba ak na náhradné diely, je k tomu aj XTRkovy unášač na kotúč so Center-lockom (koleso môže mať tak 2.500km)
Doma sa mi váľa nevyužitý Maxxis Aggressor (vytrhnutý štupel, zašité ale ako bezduš to už nevyužijem) - ak chceš je tvoj (BA-Kramáre).
Na stránke to mali bez znacky, tak som to kúpil, ale bohuzial je tam aj Castelli skorpion aj Pinarello. Takze to posuvam dalej, ale nerád by som za to pýtal ani cent s dobrou chutou. Vlastne také veci sú nepredajné. Kto by mal záujem a vedel by to vyuzivat na hocijaké ucely, tak nech sa mi ozve cez správu.
Vylucne osobne odber v Ruzinove pri Martinskom cintorine, vylucne s ruskom. Do pondelka cakam, potom tricko budem pouzivat na cistenie retazu.
Neviem odhadnut opotrebenie, cestu nejazdim. Vyzeraju byt este ok. Neposielam, len BA a okolie.
kamosovmu synovi chcem prerobit stary bajk. nemate niekto stary predny naboj na 6-dier kotuc 32 dier? Dik
https://www.mtbiker.sk/shop/oblecenie-a-tretry/okuliare/cesta-a-mtb/force-okuliare-calibre-cierne-laser-skla.html
znicil sa mi ram a ostali mi hnede a cierne skla, cire sklo je lave poskrabane....
Bratislavsky kraj osobne
Len osobný odber.
Len osobný odber.
Voľný pás i rukávy, krátky zips, bez vreciek.
Len osobný odber.
https://www.mtbiker.sk/shop/oblecenie-a-tretry/okuliare/cesta-a-mtb/force-okuliare-calibre-cierne-laser-skla.html
znicil sa mi ram a ostali mi hnede a cierne skla, cire sklo je lave poskrabane....
Bratislavsky kraj osobne
stale aktualne
btw nemate niekto doma navyse taku malu redukciu na 8mm imbus?? vacsinou to byva z 6 na 8mm, Dik