-------------------------------------
Pôvodne som to chcel všetko vyhodiť, ale možno sa to niekomu zíde...
na vyzdvihnutie v Stupave alebo za poštovné dobierkou.
XTRkový šalter má ulomené karbónové ramienko pod spodným kolečkom, ale inak plne funkčný (má asi 1500km) > Už je preč >>> Dynatom
Truvativ predstavec > uz je prec >> Bondo
Alivio Brzdové páky s radením > Už je preč >>> Brehy
SPD pedále > Už je preč > Pepek 5124
radenie, prešmyk, V-ečka > Už sú preč >>> Nemesishard
ostatné veci sú zhodené z frajerkinho bicykla a majú do 500km...
ozaj, ešte som si spomenul zadné zapletené koleso Mavic Crossmax ride, 1 nipel je vytrhnutý z náboja, takže iba ak na náhradné diely, je k tomu aj XTRkovy unášač na kotúč so Center-lockom (koleso môže mať tak 2.500km)
Nepoužitý jedine 2 m dlhý 4 mm radiaci bowden, ostatné už hej, čiže košíky na fľaše, ďalej hlavové zloženie na 1" závitovú vidlicu s 26,4 mm korunkou, čierne 1" podložky, závitový 1" predstavec, sedlovka Zoom 25,4 mm s dĺžkou nejakých 250 mm (spredu oškretá, nevidno), redukcia sedlovky z 25,4 mm tuším na 26,2 mm, nerezové špice okolo 70 ks s dĺžkou zhruba 292 a 295 mm, mosadzné niple, 2 pásky do ráfikov Force 27" až 29" so šírkou 15 mm, RÚ predný 100 mm s päťhranovým "imbusom", retro RÚ na 100 a 126 mm náboje kolies a 2 novšie RÚ 135+ mm na zadné MTB náboje.
"Darujem" na dobierku, len nie prosím po kusoch... alebo infekčne LV, Vráble a ich okolie.
Darujem jazdeny plast Maxxis Icon 3C EXO TR 29x2.35
Past ma seknuty kord a trochu hadze - vid foto. Mozno to niekto vie opravit a moze este posluzit
Iba osobny odber v Karlovej Vsi
Nepoužitý jedine 2 m dlhý 4 mm radiaci bowden, ostatné už hej, čiže košíky na fľaše, ďalej hlavové zloženie na 1" závitovú vidlicu s 26,4 mm korunkou, čierne 1" podložky, závitový 1" predstavec, sedlovka Zoom 25,4 mm s dĺžkou nejakých 250 mm (spredu oškretá, nevidno), redukcia sedlovky z 25,4 mm tuším na 26,2 mm, nerezové špice okolo 70 ks s dĺžkou zhruba 292 a 295 mm, mosadzné niple, 2 pásky do ráfikov Force 27" až 29" so šírkou 15 mm, RÚ predný 100 mm s päťhranovým "imbusom", retro RÚ na 100 a 126 mm náboje kolies a 2 novšie RÚ 135+ mm na zadné MTB náboje.
"Darujem" na dobierku, len nie prosím po kusoch... alebo infekčne LV, Vráble a ich okolie.
PODAROVANÉ
letne kratasy onlyxbike vel. L
zimne elastaky na traky crivit vel. M
zimne nohavice crivit vel L
zimna budna crivit vel M
sustiakova vetrovka muddyfox vel. S
navleky na ruky a nohy crivit vel. M
Vsetko su to minimalne nosene veci, moja prva zimna vybava. Robil som poriadky v skrini a vyradil nepouzivane veci, ktore by este niekomu mohli posluzit.
osobny odber zadarmo, alebo poslem postou za 5€ poslanych vopred na ucet
Edit: uz je vsetko rozdane
Ak by mal niekto záujem môžem posunúť to isté
diik