Po týždni na garde v 3C zmesi? Normálne. Čo čakáš 1000km v tej makkej zmesi brzdením na kameňoch čo je takmer rovnaké ako keby si s tým flekoval na asfalte?
Skôr by bolo dobre keby si k tomu napísal ako to podržalo a brzdilo na tých šutroch...
Sorry, nedal som tam čiarku. Myslel som to tak, že nemôže čakať tých 1000km v hentej zmesi pri takom nasadení.
U mňa sú Mavic Questy po tých 1000km tiež v hentakom ak nie horšom stave a to jazdím iba Karpaty a kde tu bajkpark. Tiež je to mäkká zmes.
Vôbec ma to neprekvapilo že sli tak rýchlo preč, som tu už 4ty krát. Skôr je to smutné sledovať ako fungel nová guma je za týždeň ko. Mam ale ešte náhradný HR. Držala inak super, akurát včera sa uz smykala ale to sme šli v búrke s krúpami a na mokrých kameňoch. Hore sa vozime shuttlom každý druhý deň, obdeň jazdíme iné traily aj s vyslapmi po vlastnej osi. Podklad je tu všade rovnaký, voľné ostré kamene.
tam by sa hodil skor 2c ale moj continental trail king protection po tyzdni jazdenia v MK vyzera poodobne
Tiež myslím, mal som 2C a po sezóne nevyzeral takto, samozrejme dezén bol trochu nižší, zodratý, no na týchto mäkkých zmesiach to vyzerá ako dohrýzené od myší vhodné je to asi len dopredu, síce do extrému možno aj takto dozadu, len s tým treba počítať, že to budeš rýchlo meniť.
je to zaujimave ale minion dhf 3c som vozil v predu asi 2500-3000km. dal dozadu a njazdil este 2500km a ale stuple mal komplet len vyzeralo ze sa sa odtrhnu no stale drzali - ten conti je proste o nicom plast odskakuje nedrzi a derie sa jak keby som jazdil gardu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Skôr by bolo dobre keby si k tomu napísal ako to podržalo a brzdilo na tých šutroch...
U mňa sú Mavic Questy po tých 1000km tiež v hentakom ak nie horšom stave a to jazdím iba Karpaty a kde tu bajkpark. Tiež je to mäkká zmes.
presne, tiež si myslím, že radšej šrámy na gumách, ako šrámy na xichte...
Tiež myslím, mal som 2C a po sezóne nevyzeral takto, samozrejme dezén bol trochu nižší, zodratý, no na týchto mäkkých zmesiach to vyzerá ako dohrýzené od myší
to sa tam ako dostal ?