Zlomenina sa zahoji, nastastie nic vazne, operacia nieje nutna. Ram je z karbonu tak uvidime ci pojdem cestou crash replacement-u alebo opravou u odbornikov
uplne na konci modrych/ciernych trati je drop a po nom po cca 50m je mostik cez taky odvodnovaci kanal, no a na ten mostik som sa netrafil ked som sa snazil obiehat pomalsieho bajkera.
Polo No to je smola, Zelam skore uzdravenie a bike sa dufam opravi. Tiez doliecujem zlomeninu vretennej kosti v lakti. Nastastie uz je zrastena a momentalne mam rehabilitaciu. Odporucam ju spravit poriadne. Poznam vela ludi, co to flakli a pohyb maju obmedzeny. Ja zatial len doma, ale idem si dat odbornnu, lebo citim, ze to nie je ono.
A odporucam poziadat o vymenu sadrovej dlahy za plastovu. Ta je ovela lahsia a mozes si ju dat dole a umyt ruku. Ak si vo VZP, tak mas na to narok zadara.
Jsem rád že jsem pomohl. O-krouzek neřeš. Ten tam je v podstatě zbytečný z hlediska funkčnosti.
Co se týče konusu tak u automobilových třmenu byl vždy konus v třmenu úplně tupy a na šroubů naopak ostrý. Ale ideální je si před samotným narezanim závitu vzít vrták nabroušený tzv na tupo a ten konus si udělat tak ať je vždy pod větším úhlem než na šroubů. Tyhle šrouby netěsní na konus například jako u hydraulickeho systému ale těsní jen na té dírce.
Jednou se mi povedlo závit nařezat křivé mimo tu diru, tak jsem vzal odvzdušňovací šroub, přes něj provrtal skrz větší díru a tím to převrtal i přes třmen tak ať to je v ose. A funguje to dodnes
Myslel som si, že ratchet bude nesmrteľný, v podstate je, ešte je tam dosť zubov aby to fungovalo. Popravde som čakal horšiu demoláciu, keď sa mi začal orech sporadicky zasekávať...
Hmm, bud to zacali davat robit cinancom, alebo zanedbane mazanie? Mne sa zatial toto nestalo , ze by sa tam kusok ulomil. Nic moc ted, ale ked clovek vozi nahradny, tak sa da
Zanedbané mazanie určite nie, poctivý servis a aj keby som sa ho rok nechytal tak tam je mazivo a v podstate žiadna nečistota. Len nepoužívam originál vazelínu, využívam RS vazelínu na vidlice... Aj teraz keď som to rozobral tak bol ratchet pekne namazaný a čistý.
To som len trochu podpichoval, lebo ani zanedbane mazanie, by toto nemalo sposobit, hmm. Myslm, ze ani Alanovi sa toto nikdy nestalo, on akurat mierne obrusil hrany, ale za by praskli to nie. Mozno strata pritlaku tej pruzinky, alebo nieco s nou ? Nenapada ma nic .. .. kolko km v terene si na tom pojazdil , nez sa toto udialo ?
Zdá sa že všetko funguje normálne, aj pružinky pritláčajú, nevinil by som nič, len únavu materiálu. Veď uvidím, zatiaľ ešte neplačem, kolesá majú už za sebou 10000km
No sak toto, ze unava materialu, ktorej tak celkom nerozumiem. Jedny kolesa co som jazdil este blahej pamate maratony a tak mali najazdenych dobrych 20tisic ak nie viac a nic tomu nebolo. A Alanovi , ktory jazdil 14tisic za sezonu a nie po asfaltoch to vydrzalo asi 4-5 rokov a neprasklo.
lto aky je tam vlastne servisny interval? ten moj uz pocutelne rapka - ked bol novy vobec ho nebolo pocut. no nechavam si to na zimu, nechce sa mi stym teraz paprat.
Moj uz ma taky odpor, ze aj kluky roztoci, ale nie vzdy, len sem tam, hlavne ked je cerstvo namazana retiazka. Mam skusenost na Zondach,koleso po servise, vsetko OK, a cca po 500 km orech totalne stichol s tym, ze raz za cas sa z neho stala volnobezka a robilo to bordel aj dolu kopcom, ked sa zapadky zalepili...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Každopádne skoré uzdravenie
Rychlo sa daj dokopy hlavne
A odporucam poziadat o vymenu sadrovej dlahy za plastovu. Ta je ovela lahsia a mozes si ju dat dole a umyt ruku. Ak si vo VZP, tak mas na to narok zadara.
Jsem rád že jsem pomohl. O-krouzek neřeš. Ten tam je v podstatě zbytečný z hlediska funkčnosti.
Co se týče konusu tak u automobilových třmenu byl vždy konus v třmenu úplně tupy a na šroubů naopak ostrý. Ale ideální je si před samotným narezanim závitu vzít vrták nabroušený tzv na tupo a ten konus si udělat tak ať je vždy pod větším úhlem než na šroubů. Tyhle šrouby netěsní na konus například jako u hydraulickeho systému ale těsní jen na té dírce.
Jednou se mi povedlo závit nařezat křivé mimo tu diru, tak jsem vzal odvzdušňovací šroub, přes něj provrtal skrz větší díru a tím to převrtal i přes třmen tak ať to je v ose. A funguje to dodnes
pripadne ti mozem prakticky novy 18z posunut, ja vozim cinsky 54z
https://www.santacruzbicycles.com/en-US/archive/bike/vp-free