Nie demolacia, ale deformacia. Dnes uz musel ist do kosa. Plast bol na zadnom kolese Schwalbe Racing Ralph Evo po cca 10t. Km. Poslednych 10km bolo uz citelnych
v polke ? však vtedy ešte len dostavajú tu správnu rýchlosť Luigi a čo tak vymeniť horák za žiletku však ty určite najazdíš na asfalte viac ako v teréne bol by si rýchlejšie doma prípadne taký gravel to by bolo niečo ideálne pre teba horák ta iba brzdí
Veru ten plast ma uz svoje za sebou, ale bezne tak u mna koncia plaste. infinitipp Dlhsi cas na bajku mi neprekaza a moje vyjazdy su aj o tom ze vzdy nejake percento trasy ide lesom, strkom, blatom atd. a nemusim sa obmedzovat kadial pojdem. Je viac dovodov preco nechcem cestak, ale viac mi vyhovuje horsky a kupil som si dalsi bajk a je to zase horsky
blato mi k tomu plastu nepasuje
ale pravdu mas - tiez tak jazdim - kludne stovku po asfalte no potom to zalomim niekam do lesa skratkou ze by aj trail bike bol malo a to je cele zle - lebo sa mi zle vybera vhodny bike.
Ten plast zvlada blato aj v takom stave ako je na foto. Smyka to kade tade ale pri spravnom prevode a hladania vhodnej stopy sa to da. Presne ako v zime na lade
Patri to sem? Chcel som odskusat keramicke brzdove oblozenie, brzdny ucinok super ale spolahlivost nulova, esteze som na skusku ich dal len na zadnu brzdu. Je to cinske oblozenie DRIFTMANIAC.
Dosledok je nastastie len odrenina na prsiach. A ponaucenie? Radsej orginalny diel.
to je to co som uz viackrat sem napisal.. kupujes hluposti, iba sam si si na vine.. bud rad, ze to takto dopadlo.
Ani nie sam, vzdy som kupoval orginal, az kym som necital na tomto fore ako su vsetci s takymi oblozeniami spokojny, ale ano aj moja hlupost. A najlepsie je ze predajcovi som dal feedback s jednou hviezdickou a fotkou aj s odreninou a vobec sa to neukazuje, len tie pozitivne.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Autor sa rozhodol vymazať svoj účet spolu s obsahom, ktorým do fóra prispel.
Autor sa rozhodol vymazať svoj účet spolu s obsahom, ktorým do fóra prispel.
ale pravdu mas - tiez tak jazdim - kludne stovku po asfalte no potom to zalomim niekam do lesa skratkou ze by aj trail bike bol malo
Dosledok je nastastie len odrenina na prsiach. A ponaucenie? Radsej orginalny diel.
Ani nie sam, vzdy som kupoval orginal, az kym som necital na tomto fore ako su vsetci s takymi oblozeniami spokojny, ale ano aj moja hlupost. A najlepsie je ze predajcovi som dal feedback s jednou hviezdickou a fotkou aj s odreninou a vobec sa to neukazuje, len tie pozitivne.